SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TAK’IN YENİ DÖNEM MESAJI

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, 07 Şubatta (bugün) başlayacak eğitim öğretim yılının ikinci dönemi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2022 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2022 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TAK’IN YENİ DÖNEM MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak mesajında; “Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Velilerimiz ve Kıymetli Meslektaşlarım; İki haftalık bir dinlenmenin ardından, aynı heyecan ve kararlılıkla eğitim camiası olarak ikinci yarıyıla hazırız. Bu heyecan ve kararlılığı, eğitim kadrolarımızda, öğrencilerimizde ve velilerimizde dönem sonuna kadar görmeyi ümit ediyoruz. “ dedi

İLERİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIMIZA İNANIYORUM

Bizler, büyük ve güçlü Türkiye'nin bir parçası olduğunu unutmadan, Bakanlığımızın Eğitim Vizyonu çerçevesinde, yerel değerlerimize saygılı, sorun çözmeye odaklı, istişareye dayalı bir yönetim sergileme gayreti içinde olacağız. Kaybedecek bir insanımızın, kaybedecek bir saniyemizin olmadığı şuuru ile fedakâr öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve tüm eğitim çalışanlarımızla birlikte Korkuteli'mizi  Eğitim-Öğretim alanında ileri noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının 2. dönemi ile birlikte yönetici, öğretmen, tüm eğitim çalışanları ve velilerimizle uyum içinde, bizlere emanet edilen evlatlarınızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak, yegâne hedefimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir dönem geçirmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.