SON DAKİKA
Hava Durumu

MÜDÜR ER HER AN KAPINIZI ÇALABİLİR

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün AHENK Projesi kapsamında başlatılan “Okul Aile Birliklerimizle Buluşuyoruz’’ projesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’in Okul Aile Birliği üyeleriyle bir araya gelmeye başlamasıyla hayata geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 MÜDÜR ER HER AN KAPINIZI ÇALABİLİR

Antalya’nın anasınıflarından- orta öğretim kurumlarına kadar her kademede öğrenim gören öğrencilerimizin velilerinin katılımı sonucunda seçilen Okul Aile Birlikleriyle; il genelinde yapılan çalışma ve projeleri paylaşmak, okullardaki eğitim-öğretim sürecinin daha verimli olması için velilerle dayanışma ve iletişimi arttırmak amacıyla başlatılan buluşmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye’de bir ilk olan proje kapsamında yapılan toplantılarda, öğrenci-öğretmen ve veli birlikteliğinin ahengini arttırma gayreti ve İl Müdürünün velilerle direkt bir araya gelmesi Antalya eğitiminin gücüne güç katıyor. Eğitimin-öğretimin en kıymetli paydaşı olan velilerin, eğitim-öğretim sürecine daha etkin katılmasının hedef alındığını projede, veli-okul iş birliğinin artırılması da hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.