SON DAKİKA
Hava Durumu

“ODAMIZA 4 YILDA 500 BİN TL KAZANDIRIYORUZ”

13 Şubat Pazar günü Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odasında kongre heyecanı yaşanacak. Çok adaylı yapılacak kongre öncesinde adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu, “Hizmet için yola çıktık, derdimiz para değil” diyerek Neden maaş almayacağı ile ilgili bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2022 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2022 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ODAMIZA 4 YILDA 500 BİN TL KAZANDIRIYORUZ”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu, 13 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek seçimli genel kurulu öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Küçükkarasucu ve ekibi merkezde bulunan esnafın yanı sıra köylerde bulunan esnafları ziyaret ediyor. Ziyaretlerde esnafın istek ve taleplerini dinleyen Küçükkarasucu, seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri anlatıyor.

ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE GELİYORUZ

Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu, Kamuoyunda büyük takdir toplayan projelerinden neden odadan maaş almayacakları ile ilgili bilgi verdi. Küçükkarasucu; “ Değerli esnafımız için bir çok faydalı projemiz var! Esnaf odasının başkanına verdiği maaşı almayacağız. Bu maaşla, 1500 esnafımızı ilgilendiren işin resmi gösterge belgesi olarak tanımlanan Faaliyet belgesi masrafını biz ödeyeceğiz. Sizlerin refahı, huzuru için her zaman birlikte çalışacağız. Biz maaş için değil hizmet için aday olduk. Başkan ve yönetim olarak böyle bir karar aldık. Senede bir defaya mahsus olmak üzere faaliyet belgesinden 4 yıl boyunca ücret almayacağız. Önemle belirtmeliyiz ki; Esnaf Odası Başkan ve yönetiminin 4 yılda odaya maliyeti 500.000 TL civarındadır. Yani maaşımızı almıyoruz derken “ biz odamıza 4 yılda 500 Bin TL kazandırıyoruz” demek istedik. Esnafımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz.   Sizlerin refahı, huzuru için her zaman birlikte çalışacağız. Emekçimizin yanındayız. Biz birlikte söz sahibi olacağız.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.