SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖĞRENCİLERE VERGİ BİLİNCİ ANLATILDI

Korkuteli Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetinkaya, AHENK Projesi kapsamında Alaeddin İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile birlikte kitap okudu. Çetinkaya ayrıca, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencileri bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2022 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2022 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ÖĞRENCİLERE VERGİ BİLİNCİ ANLATILDI

 AHENK Projesi (Antalya Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) kapsamında Alaeddin İlkokulu ortaokulunda okuma etkinliğine katılan Korkuteli Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetinkaya  1 ders saati öğrenciler ile okuma yaptı. Ardından Vergi haftası olması nedeniyle Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Alaeddin ortaokulu öğrencilerine vergi vermenin önemi, vergi nedir gibi konularda bilgi verdi.

VERGİNİN ÖNEMİ ANLKATILDI

Her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası, vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması konusunda öğrencileri bilgilendiren Korkuteli Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetinkaya öğrencilere örnekler vererek soru cevap şeklinde sohbet etti. Okul Müdürü Hasan Karatopak gerçekleşen program ile ilgili; “Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin oluşturulması amaçlarıyla öğrencilerimize vermiş oldukları bilgilerden ve okulumuzu ziyaret etmelerinden dolayı Sayın Vergi Dairesi Müdürümüze çok teşekkür ederiz. Öğrencilerin sorular yönelterek işin uzmanından bilgi almaları bizleri daha da memnun etti” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.