SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ BİLİM FUARINDA

İlçemiz okullarından Cumhuriyet Gülizar Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan, TÜBİTAK tarafından da desteklenen bilimsel çalışmaların sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ BİLİM FUARINDA

Cumhuriyet Gülizar Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin yıl içinde gerçekleştirdikleri projeleri yansıtan TÜBİTAK 8. Bilim Fuarının açılışı dün gerçekleşti. Sergi açılışına;  Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ARAŞTIRMA PROJELERİ SERGİLENDİ

Gerçekleşen açılış ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden; “İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akif Tak, Siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri ile birlikte , Cumhuriyet Gülizar Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerince hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına katıldılar. Bu yıl 8.si düzenlenen bilim fuarında öğrencilerimizin hazırladığı bilimsel araştırma projeleri sergilendi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akif Tak stantları teker teker gezerek öğrencilerimizden hazırladıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ayrıca Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimince hazırlanan tanıtım etkinliğine katılarak öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdiler. Tanıtım etkinliğinde, öğrencilerimize polis ve polisin görevleri hakkında bilgi verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akif Tak başarılı çalışmalarından dolayı Cumhuriyet Gülizar Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akif Tak böyle güzel bir etkinlikle okulumuz bilim şenliğine katılan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi çalışanlarına teşekkür etti.” Açıklaması yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.