SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖĞRETMENLER TİYATRO SAHNESİNDE

Nadide Ahmet Balaban Anaokulu Öğretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle “Ormanın Hazinesi” isimli tiyatro oyununu minikler için sergilediler. Tiyatro gösterisinde öğretmenler minikleri bir taraftan eğlendirirken bir taraftan da doğanın korunması ve teknolojik aletlerin kullanımı ile ilgili mesaj verdiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2022 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ÖĞRETMENLER TİYATRO SAHNESİNDE

KATILIM YOĞUN OLDU

Korkuteli Nadide Ahmet Balaban Anaokulu Öğretmenleri; Yeliz Morilipınar, Duygu Sancaktar, Burcu Kızıloğlu, Hatice Aydil, Saime Boztaş, Özlem Kocabaş, Tunahan Çetin ve Elif Akan’ın oynadığı tiyatro  Lokman Hekim MTAL Konferans Salonunda sergilendi. Teknoloji bağımlılığını konu alarak kitap okumanın önemine değinen çocuk tiyatro oyunu Ormanın Hazinesine Balaban okulu öğrencileri ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

 

MİNİKLER HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ
Miniklerin ilgi ile izlediği tiyatro oyununda teknoloji bağımlılığının zararlarından, çevrenin korunmasına kadar bir çok konuda öğretmenler minikleri bir taraftan eğlendirirken bir taraftan bilgilendirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak oyun sonrası sahneye çıkarak rol alan öğretmenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti. Müdür Tak; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Nadide Ahmet Balaban Anaokulu Öğretmenlerimiz tarafından Ormanın Hazinesi adlı çocuk tiyatrosu öğrencilerimize ve velilerimize sergilendi. Öğretmenlerimize gösterdikleri üstün performanslarından ve sergiledikleri güzel oyundan dolayı teşekkür ederim.” Dedi. Yaşar Uz’un yazdığı Ormanın Hazinesi oyununda Doğuş Salar oyunculara müzikleri ile eşlik etti. Oyub sonrasında minikler öğretmenleri ile birlikte sahneye çıkarak bol bol fotoğraf çektirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.