SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖMER BAŞKAN ADAYLARLA BİR ARAYA GELDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 13 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesinde başkan adaylarıyla bir araya geldi. Ramazan Çelik, Fahrettin Özbek, Mustafa Küçükkarasucu ve Mesut Kurtoğlu’nun katıldığı toplantıda seçim süreci ile ilgili istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2022 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2022 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ÖMER BAŞKAN ADAYLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ömer Başkan konu ile ilgili sosyal medya hesabından; “ Tüm esnafımıza ve Korkuteli halkımıza hayırlı akşamlar. Bugün,13 Şubat 2022 Pazar günü yapılacak olan Esnaf Odası seçimleri vesilesi ile Başkan adaylarımız ile birlikte güzel bir istişare ve sohbet gerçekleştirdik. Bu ilçenin Belediye Başkanı olarak kendilerine yapmış olduğum teşekkürü bir kez daha esnafımız ve halkımızın önünde yapmak istedim.

KAZANAN KORKUTELİ ESNAFI OLACAK

Teşekkürümün sebebi şudur; Proje bazlı seçim kampanyası, seçmene inilmesi, sloganların oluşması, esnafın ve milletimizin dinlenmesi ve fikirlerinin alınması, rekabetin artması ve en önemlisi oy kullanacak vatandaşlarımızın ne kadar değerli olduğunun anlaşılması adına ilçemize güzel bir katkı sağlıyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde 13 Şubat akşamı seçimi kazacak olan adayın arkasında herkesin dimdik durması halinde kazananın Korkuteli esnafı olacağını beraberce pekiştirdik. Seçim sonrasında kazanacak olan aday ile Belediyemizin 7/24 Esnafımız için çalışmasının ilçemize neler kazandıracağını konuştuk.

YEMEK ORGANİZASYONUNU PLANLADIK

Seçime 3 gün kala (10 Şubat 2022) tüm adaylarımız ve 24'er kişilik yönetim kurulu arkadaşlarımızla, Korkuteli'nin birlik ve beraberlik dayanışmasının gösterileceği yemek organizasyonunu planladık. İnşallah kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek olan ve Antalya Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sayın Adlıhan Dere’nin Divan başkanlığını yapacağı seçim akşamında 5 adayla o salonda el kaldırılacak ve Korkuteli'nin asaleti bir kez daha tasdik edilecektir. Bu vesile ile bütün adaylara tekrar başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.