SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖMER BAŞKAN’DAN ÇÖZÜM EKİBİ BİLGİLENDİRMESİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Toplam Çözüm Ekibinin ikinci etap çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Ömer Başkan, 2’inci etap çalışmalarda çocuklar, gençler ve kadınlar içinde sürprizleri olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2021 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ÖMER BAŞKAN’DAN ÇÖZÜM EKİBİ BİLGİLENDİRMESİ

ÇÖZÜM EKİBİ DURALİLER’DE

Ömer Başkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Uğruna her şeyi göze aldığım Canım İlçem;  Bugün bize görev vereli tam 2 yıl 5 ay oldu. 1 ay sonra görev süremizin tam yarısı sona erecek hayırlısı ile. Allah nasip eyledi 52 köyümüzü, pandemi duraklaması hariç 1 Tur dolaşarak hizmet etmeye çalışmıştık bu geçen zaman içerisinde. Şimdi, Toplam Çözüm Ekibinin 2. Etap Köyler çalışması geçen hafta Yeşiloba ile başladı.  Bu hafta Duraliler köyümüzdeyiz.

 

2.ETAP'DA ÜST YAPILARINA BAŞLIYORUZ

Her zamanki gibi kura çektik ve her hafta bir köyümüzde Toplu olarak hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah...  Allah nasip ederse 1. Etap Toplam Çözüm Ekibi Köyler Çalışmasında alt yapısını yaptığımız işlerin 2.Etap'da üst yapılarına başlıyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için sürprizlerimiz var bu sefer Köylerde. Ne demiştik? 1 Nisandan sonra Korkuteli'nde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. "Birlikte BİZ Kazanacağız" demiştik. Takdir sizin, Hüküm Allah'ındır. "Az Laf,Çok İş..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.