SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖMER BAŞKAN’DAN MUHTARLARA MÜJDE

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, dün Korkuteli Muhtarlar Derneği Seçimli Genel Kuruluna katılarak, “Muhtarlar Derneği Binası” müjdesini verdi. En kısa sürede Dernek binası için çalışmalara başlanacağı ve Antalya’da olmayan bir Muhtarlar Derneği Binasının hayata geçirileceğini muhtarlarla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ÖMER BAŞKAN’DAN  MUHTARLARA MÜJDE

BAŞKANIMIZI YÖNETİMİ İLE BİRLİKTE TEBRİK EDİYORUZ

Ömer Başkan genel kurul toplantısı sonrasında yaptığı konuşmasında; “Öncelikle hayırlı, mübarek olsun. Başkanımızı yönetimi ile birlikte tebrik ediyoruz. Nice güzel hizmetler yapmamızı Allah nasip eylesin. Faaliyet raporunu dinledim aslında çok kısa okunduğu gibi değil, gecesi ile gündüzü ile o her bir cümlesi, her bir kelimesinin arkasında bu yönetimin hep beraber sizlerin de katkısıyla gerçekten çile çekilen bir iki yıldı. Gecenizi gündüzünüze veriyorsunuz ben belediye başkanı kardeşiniz olarak öncelikle 28’inci ayımızda bundan iki ay sonra daha görev süremizin yarısına geleceğiz. Sizlerle beraber istediğimiz kadar olmasa da herhalde bu güne kadar ki köylerimize mahallerimize yapılanın üç katını, beş katını köylerimize yapmaya çalıştık.

 

OSMAN BAŞKANIMIZ SON ÜÇ AYDIR BENİ ÇOK SIKIŞTIRDI

Pazartesi günü itibariyle inşallah ikinci turumuza da başlayacağız mahallelerimize. Fakat ben bugüne beklettiğim bir şey vardı.  Osman Başkanımız son üç aydır beni çok sıkıştırdı. Dedi ki, Muhtarlar Derneği Başkanıyım bir yerimiz yok, şuradan bir yer ver, buradan bir yer ver. Bende bir şekilde atlattım onu, siyasetçi gözüyle. Niye, seçim var bir görelim bakalım, boşu boşuna da yatırım yapmayalım. Bir baktım ki, tek başına çıktı, süperde oldu. O yüzden de teşekkür ediyorum, birlik beraberliğinize ve güveninizden dolayı ve bu güne bir şey sakladım.

 

MUHTARLAR DERNEĞİ BİNASINA HEP BİRLİKTE BAŞLAYACAĞIZ

O da şu; Ben böyle dükkan altında orda, burada veya sağda solda klasik bir belediye başkanı olarak kalkıp Muhtarlar Derneği yeri vermem, o bana yakışmaz. Bugün yemekten sonra muhtarım ve sizlerle istişare edeceğim, yine merkezimizde olan şu anda boş olarak duran bir park alanında bir dönüm olur, iki dönüm olur onu tespit edeceğiz. Hemen önümüzdeki ay yada Çarşamba günü Encümenden derneğinize sembolik bir miktarda kiralayarak resmi prosedürü tamamlamak için inşallah vereceğiz. Üstüne de Antalya’da olmayan, bir Muhtarlar Derneği hepinizin aileleri ile beraber kullanabileceği, toplantı yapabileceğiniz bir Muhtarlar Derneği Binasına hep birlikte başlayacağız. Çok kısa sürede de mükemmel Antalya’da olmayan bir Muhtarlar Derneği Binasını yapıp, bir sosyal tesis gibi sizin kullanımınıza açacağız, hayırlı olsun.” Dedi.

 

ÇOK İSTEDİK, NASİP BUGÜNEYMİŞ

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu ise verilen Muhtarlık Binası müjdesinin ardından; “Sayın Başkanımızla yer konusunda üç, dört kez istişare etmiştik. Çok istedik, nasip bu güneymiş, kendilerine muhtarlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Korkutelili Muhtarlarımızın her şeyin en iyisine layıktır. Güzel bir şey yapılacağından hiç şüphemiz yok. Başkanımıza genel kurulumuza katıldığı için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.