SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖMER BAŞKAN MUHTARLAR İLE BULUŞTU

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 58 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, 2 buçuk yılın değerlendirmesini yaptı. Toplantıda mahalle muhtarlarının istek ve talepleri alınarak Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibinin 3’üncü Etapta yapacağı çalışmaların planlaması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2021 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2021 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ÖMER BAŞKAN MUHTARLAR İLE BULUŞTU

2,5 YIL DEĞERLENDİRMESİ YAPTIK

Ömer Başkan sosyal medya hesabından toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda; “Canım İlçem;  58 mahalle muhtarımızla geçen hafta içerisinde 2,5 yıl değerlendirmesi yaptık.  Köy ve mahallelerimizin 1. ve 2. Etap çalışmalarını değerlendirdik. 3. ETAP'da yapılacakların planlaması için ön değerlendirme yaptık. Sabah 09:00'da başlayan çalışmamız Öğleden sonra saat 16:30'da sona erdi.

 

TÜM İSTEK VE TALEPLERİNİ ALDIK

Son 2,5 yıla girer iken Muhtarlarımızdan; Korkuteli Belediyemizden, Büyükşehir Belediyesinden ve diğer Kamu Kurumlarından vatandaşlarımızın tüm istek ve taleplerini yazılı olarak aldık. Ayrıca toplantımızı; 2,5 yıl sonra kahvehane toplantılarında, ev toplantılarında ve meydan toplantılarında gösterilmek üzere Kameraya kayıt altına aldık. Muhtarlarımızın, Belediyemize ait istek ve taleplerini son 2,5 yılda olabildiğince karşılamaya çalışacağız. Karşılayamadıklarımızı da nedenleri ile sizlere anlatacağız.

 

BELEDİYEMİZ 7/24 ÇALIŞIYOR

Diğer kamu kurum ve kuruluşlarından beklentiler ile Büyükşehirden köy köy mahalle mahalle beklentileri resmi olarak ilgili yerlere yazıp, ne zaman yapılacağına dair sorularımızı soracağız.  Gelen cevapları alır almaz Muhtarlarımız vasıtası ile vatandaşlarımıza köy köy, mahalle mahalle ileteceğiz.  Son 2,5 yılda seçimlerin son günü olan pazar günü akşam saat 17:00'a kadar çalışmaya devam kararımızı Muhtarlarımızla beraber yeniledik. Kaldı 831 Gün. Oy hesabı yapmadan, sırayla, adaletli bir şekilde, eldeki tüm araç gereç, personel ve maddi imkanlarla ayrım yapmadan Belediyemiz 7/24 çalışıyor, çalışmaya devam edecek İnşallah.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.