SON DAKİKA
Hava Durumu

PAZARA SEYYAR TUVALETLER YAPILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçemizde kullanılmakta olan Turgut Manavoğlu Pazar yerine seyyar tuvalet yaptı. Dört adet tuvaletin montajının yapılmasının ardından Pazarcı esnafı memnuniyetlerini dile getirerek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2021 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
PAZARA SEYYAR TUVALETLER YAPILDI

İlçemizde kullanılmakta olan Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar yerinin kullanılamaz raporu bulunması sebebi ile taşınmasına karar verilmesinin ardından çatısı ve tuvaleti de yıkılmıştı. Yaşanan uzun ve karmaşık sürecin ardından meclis kararıyla pazarın eski yerine taşınmasına karar verilmiş ve pazarcı esnafı yeniden eski Pazar yerine geri dönmüştü. Ancak, bir süredir pazarcı esnafı tezgah açtığı Turgut Manavoğlu Pazar yerinde tuvalet olmamasından yakınıyordu. Gelen talepler üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba pazarı esnafının kullanması için seyyar tuvaletler yapıldı.

 

TUVALETLERİN MONTAJI TAMAMLANDI

CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara seyyar tuvaletlerin montajının yapıldığını ifade ederek, “Pazarcı esnafımız için büyük bir sorun haline gelen tuvaletlerin montajı tamamlandı. Kanalizasyon sistemine bağlandı. Pazarcı esnafımızdan son zamanlarda en çok şikayet aldığımız konulardan birisi tuvaletlerin olmamasıydı, Antalya Büyükşehir Belediyemizle görüşmelerimiz neticesinde 4 adet seyyar tuvaletin ilçemize gönderilmesini sağladık. Seyyar tuvaletlerin başında 1 görevli sürekli bulunacak ve temizliğini yapacak” diye konuştu.

 

CHP HEYETİ PAZARCI ESNAFINI DİNLEDİ

CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara ve yönetim kurulu üyeleri Burhan Uzun, Dilek Özbek, Bülent Fenercioğlu ve Necdet Tuna tuvaletlerin montajının tamamlanmasının ardından pazarcı esnafını da ziyaret ederek, taleplerini dinlediler. Tuvaletlerin yapılmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade eden pazarcı esnafları, pazarın üstünün yeniden kapatılmasını da istediler. Bazı esnaflar ise üreticilerin hem Çarşamba hem de Cumartesi günü tezgah açmalarından dert yandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.