SON DAKİKA
Hava Durumu

PIRILTI VE KAYA İSİMLERİ KORKUTELİ’NDE YAŞAYACAK

Cumhuriyet Senatosu Antalya Senatörü Mehmet Pırıltı ve Adalet Partisi Antalya Milletvekili Galip Kaya isimleri Korkuteli caddelerinde yaşayacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2021 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2021 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
PIRILTI VE KAYA İSİMLERİ KORKUTELİ’NDE YAŞAYACAK

KORKUTELİ’DEN AHDE VEFA

Korkuteli Belediyesi, Antalya’ya hizmet etmiş siyasetçilerin hatıralarını kalıcı eserlere vererek yaşatmaya devam ediyor. Korkuteli Belediye Meclisi’nin, Ekim Ayı Olağan Toplantısında, Antalya’ya hizmet etmiş 2 siyasetçinin isimlerinin ilçedeki cadde veya parka verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Korkuteli Belediye Meclisinin aldığı kararla Cumhuriyet Senatosu Antalya Üyeliği (7 Haziran 1964 – 14 Ekim 1973) yapan Mehmet Pırıltı ve Adalet Partisi’nden 1977-1980 yılları arasında 16. dönem milletvekili olarak görev yapan Korkuteli doğumlu Galip Kaya’nın isimleri Korkuteli’nin caddelerinde yaşayacak. 

 

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

İyi Parti Meclis Üyeleri İrfan Yılmaz ve Ali Ateş’in Korkuteli Belediyesi Ekim Ayı meclisine sunmuş oldukları  “ İlçemiz geçmiş dönemde önemli hizmetlerde bulunan bölgemiz adına birçok gelişmelere öncü olan 1964-1973 yılları arasında Antalya milletvekilliği yapmış, ayrıca Cumhuriyet Senatosunde görev almış 23 Mart 2020 tarihinde hayatını kaybeden ve ilçemizin değerleri arasında yer alan kıymetli siyasetçi ve iş adamı merhum Mehmet Pırıltı isminin ilçemizde yaşatılması açısından bir cadde veya parka verilmesi.” önergesi oy birliği ile kabul edildi. Buna ek olarak MHP Meclis Üyesi Abdurrahman Caran’ın Galip Kaya isminin de ilçedeki bir cadde veya parka verilmesi önerisi oy birliği ile İsim Belirleme Komisyonuna havale edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.