SON DAKİKA
Hava Durumu

SAADET PARTİSİ'NDEN GENÇLERLE KAYNAŞMA YEMEĞİ

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, yeni üye, gençlerin tanışması ve kaynaşması amacıyla yemekli program düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2022 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2022 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
SAADET PARTİSİ'NDEN GENÇLERLE KAYNAŞMA YEMEĞİ

Çok sayıda gencin ilgi gösterdiği yemek, Korkuteli Seyir Park Restorant’da gerçekleşti. Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Nuri Gülcü’nün ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar ve teşkilat mensupları katıldı.

 

'İLKELİ GENÇLİK İLKELİ SİYASET' 

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nuri Gülcü; "Biz geleceğin siyasetçilerini yetiştirirken istiyoruz ki bu gençler milletin malına el uzatmasın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemesin, halkını yalan vaatler ile oyalamasın ve sırf siyasi menfaat elde etmek için rakiplerine iftira atmasın. Biz bu kapsamda yeni yönetimimizin ilk çalışma dönemini 'ilkeli gençlik ilkeli siyaset' anlayışı ile isimlendireceğiz ve bu dönemde göstereceğimiz gayretle ilçemize ve milletimize hizmet edeceğiz" dedi.

 

SİYASETTE KARDEŞLİK ADIMINI KORKUTELİ’NDEN BAŞLATMAK İSTİYORUZ

Korkuteli Genç Saadet olarak gençlerimizin dertleriyle dertlenen ve geleceğimiz olan gençlerimizin her zaman yanında olmak istediklerini söyleyen Gülcü; “Siyasi partilerin, yeri geldiği zaman Korkuteli’nin gençleri ve vatandaşlarının faydaları için, siyasi görüşünü bir yere bırakıp, ayrışım içine girmeden en iyi şekilde çalışmak nihai arzularımızdan birisidir. Ayrıca farklı görüşte insanların yan yana gelip siyaseti, tevazu, samimiyet ve hoşgörü içinde konuşmasını arzu ediyoruz. Ve bunun adımını siz değerli genç arkadaşlar ile Siyasette Kardeşlik Adımı ile Korkuteli’nden başlatmak istiyoruz. İnşallah bu akşamdan sonra gençlerimizin neler yapabileceğini, başarabileceğini ve atacakları her adımın halkımıza ne kadar faydalı olacağını görür ve yaşarız. Unutmayınız; kin, nefret ve zulmü, sevgi, barış ve kardeşlik ortadan kaldırır. Bir hayalimiz var inanıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.