SON DAKİKA
Hava Durumu

SANATÇI VE MÜZİSYENLER DERNEĞİ ÇALIŞTAY DÜZENLEYECEK

İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği Korkuteli Temsilcisi Samet Bozan Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir ve Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i ziyaret etti. Bozan, meslek birliği hakkında bilgi vererek 10 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek çalışta’ ya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2022 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2022 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
SANATÇI VE MÜZİSYENLER DERNEĞİ ÇALIŞTAY DÜZENLEYECEK

İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği Korkuteli Temsilcisi Samet Bozan, Birliği’nin çalışmaları ve ziyaretleri hakkında bilgi verdi.  Bozan; “Pandemi de zor günler geçiren müzisyenlerin bir araya gelip kurmak istedikleri İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği 24 Haziran 2021 tarihinde Turizm ve Kültür Bakanlığının onayı ile kuruldu. İlk kongresini ağustos ayında yapan İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği genel merkez oluşumunu tamamlamış ve Ankara’da ofisini açmıştı. Müzisyenlerin özlük hakkını kazandıracak ve meslek standartlarının gelişimini sağlayacak olan meslek birliği MESAM ve ETKİNLİK-SEN ile beraber koordineli  şekilde bir çok ilde toplantılar, çalış taylar yapmaya devam etmektedir.

ÇALIŞTAYA TÜM MÜZİSYENLERİ BEKLERİZ

MESAM Başkanı Sayın Recep Ergül, ETKİNLİK-SEN Başkanı Sayın Ali Koray Özandaç ve İcracı Sanatçılar ve Müzisyenler Meslek Birliği (T.S.M.B) başkanı Sayın Mustafa Demir’in katılımları ile 10 Şubat 2022 perşembe günü saat:13:30 da Antalya Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde çalıştayına birliğe tüm müzisyenler davetlidir. Müzisyenlik mesleği ile ilgi tüm sorunların enine boyuna konuşulup aydınlığa kavuşacağı toplantımıza şart aramaksızın tüm Müzisyenleri bekliyoruz.

 

MESLEK BİRLİĞİMİZ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK

Bu kapsamda T.S.M.B Antalya il temsilciliği olarak Korkuteli Kaymakamı sayın Resul Özdemir’i ve Korkuteli Belediye Başkanı sayın Ömer Niyazi İşlek’ i ziyaret ederek meslek birliğimiz hakkında bilgi vererek Antalya’daki toplantımıza davet ettik. Korkuteli Kaymakamımız Sayın Resul Özdemir’e ve Korkuteli Belediye Başkanımız sayın Ömer Niyazi İşlek’e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.