SON DAKİKA
Hava Durumu

SANAYİ SİTESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Yeni Sanayi Sitesi Yapım Projesinin yeri için ilk protokolün imzalandığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2022 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2022 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 SANAYİ SİTESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

SANAYİ ESNAFIMIZA SÖZ VERMİŞTİK

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Müjde, 31 Temmuz 2021'de çok değerli ortaklarımızın teveccühü ile bu kutlu göreve gelmeden önce emeği ile alın teri ile gece demeden, gündüz demeden, sıcak demeden, soğuk demeden çalışan Korkuteli’mizin güzide sanayi esnaflarına bir söz vermiştik.

 

ESNAFIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Demiştik ki; "Yıllardır çözüme kavuşturulamayan yeni sanayi sitesi yapılması için gerekirse bürokratların kapısında yatacağız ama bu işi çözüme kavuşturacağız." Rabbime şükürler olsun ki sözümüzü tuttuk ve bugün yeni sanayi sitesi yapım projesinin yeri için ilk protokol imzalandı. Bunun haklı gururunun verdiği mutluluğu kelimelerle anlatmamız mümkün değil. İmzalan protokol ve yeni sanayi sitemizin yapımının her zerresinin takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim. Korkuteli’mize ve Sanayi esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.