SON DAKİKA
Hava Durumu

SEÇİMİN KAZANANI ÇELTİK OLDU

Dün gerçekleştirilen Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Genel Kurulu'nda “Değişim tamamlandı, şimdi gelişim” zamanı sloganıyla seçime katılan Korkutelili mevcut başkan Bayram Ali Çeltik, 7 yönetim kurulu üyesinin 6'sını kazanarak seçimin kazananı oldu. Diğer aday Tansev Pilavcı ise yönetime tek isim sokabildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2022 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2022 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
SEÇİMİN KAZANANI ÇELTİK OLDU

JMO ÇELTİK'LE DEVAM

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Antalya Şubesi seçimi dün Mimarlar Odası'nda yapıldı. Seçimde mevcut başkan Bayram Ali Çeltik ile Tansev Pilavcı yarıştı. Resmi olmayan sonuçlara göre Bayram Ali Çeltik 7 yönetim kurulundan 6'sını kazandı. Diğer aday Pilavcı ise yönetime tek bir kişi sokabildi. “Değişim tamamlandı, şimdi gelişim” zamanı sloganıyla seçime katılan Bayram Ali Çeltik, Genel kuruldaki konuşmasında 2 yıl önce göreve gelerek çalışmalar gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

 

KREDİ İMKANLARI SAĞLANDI

Tüm dünyayı etkileyen zor pandemi koşullarında çalışmak zorunda kaldıklarının altını çizen Çeltik, ilk yasaklamalar döneminde 65 yaş ve üzeri meslek mensuplarıyla irtibata geçerek ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini söyledi. Çeltik, ekonomik olarak zor duruma düşen üyeler için de Genel Merkez'in desteğiyle kredi imkanları sağladıklarını belirtti.

 

DENETİM SAYILARI ARTTI 
Belediyelerle yakın temasta bulunarak zemin etütleri konusunda önemli adımlar attıklarını vurgulayan Çeltik, 5 belediyede yapılan denetimleri yüzde 160 artırarak 13 belediyeye çıkardıklarını ve böylece meslek mensuplarının gelirlerini yüzde 100 ila yüzde 500 oranında artırarak ticari hayatlarına katkı sağladıklarını kaydetti. Zemin etütlerinde aktif çalışan araç sayısını yüzde 200 artırarak 5'ten 15'e çıkardıklarını söyleyen Çeltik, böylece istihdamın da arttığının altını çizdi. Denetlenebilirlik arttığı için daha sağlam yapıların yapılmasını ve insanların daha sağlıklı binalarda yaşamasını sağladıklarını dile getiren Çeltik, yasa ve yönetmelikler çerçevesinde gerçekleştirdikleri görüşmelerle de oda gelirlerini artırdıklarını söyledi. Çeltik, kendileriyle irtibata geçen bütün meslek mensuplarının sorunlarını çözmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.