SON DAKİKA
Hava Durumu

SURİYE’DE ÇOCUKLARIN AYAKLARI ÜŞÜMEYECEK

Antalya İl Müftülüğü ve 19 İlçe Müftülüğü ile TDV Antalya Şubesi ve ilçe şubeleri tarafından “Suriye’de çocuklar üşümesin” temasıyla yürütülen bağış kampanyası kapsamında alınan 8 bin 252 çift bot ve çizme Suriyeli çocuklara ulaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2022 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2022 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
SURİYE’DE ÇOCUKLARIN AYAKLARI ÜŞÜMEYECEK

Türkiye Diyanet Vakfı Suriye Koordinatörlüğü koordinesinde yürütülen bot ve çizme dağıtımına İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz, Manevi Rehber Abdulvahap Sönmez ve TDV Antalya Şubesi personeli İbrahim Yılmaz’da katıldılar.İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şube Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, vakfın Suriye’de soğuk hava şartlarında yardıma ihtiyaç duyan insanlara yönelik 81 ilde kampanya düzenlediğini söyledi.

8252 ÇİFT BOT ULAŞTIRILDI

Müftü Yalçınkaya, açıklamasının devamında “Gönül coğrafyamızın Kerbela olduğu bir asırda, çocukların ayakları üşürse; bizim yüreklerimiz üşür diyerek, “Suriye’de Çocuklar Üşümesin.” sloganı ile çıktığımız yolda halkımızın da teveccühü ile 8252 çift bot, üç ayların manevi iklimi içerisinde Suriye’li çocuklara ulaştırıldı. Artık Suriyeli masum yavrularımızın ayakları üşümüyor. Bu hayır kervanında bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim hayırlarınızı kabul etsin.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.