SON DAKİKA
Hava Durumu

TİMİN ADI JASAT KAÇIŞ YOK

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Dedektifleri, Korkuteli Bayatbademleri Mahallesinde bulunan bir taşocağına ait 117 kg ağırlığında 3 adet dökme demiri çalan şahsı düzenlenen operasyonla yakaladı. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2022 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
TİMİN ADI JASAT KAÇIŞ YOK

ZANLI ESKİ ÇALIŞAN ÇIKTI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Dedektifleri ve asayiş ekipleri tarafından, Korkuteli İlçesi, Bayatbademleri Mahallesinde bulunan taş ocağından kullanılan her biri 117 kg ağırlığında, 3 adet ( yaklaşık 14.000TL ) dökme demir olarak adlandırılan malzemenin çalınması olayı ile ilgili başlatılan inceleme ve araştırmalar neticesinde hırsızlık olayını, şantiyenin eski çalışanı olan D. Ç isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Jandarmada ekipleri, Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonla şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Jandarma Komutanlığından ise; “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Açıklaması yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.