SON DAKİKA
Hava Durumu

UĞURLU’DAN İSTİFA SİNYALİ

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu, Korkuteli Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısında pazarcı ile ilgili gündem maddesinde partisinin grup kararına aykırı hareket ettiği gerekçesiyle disipline verildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
UĞURLU’DAN İSTİFA SİNYALİ

 

SAVUNMASI İSTENDİ

Ocak Ayı Korkuteli Belediye Meclis Toplantısını Başkan Vekili olarak yürüten MHP’li Süleyman Uğurlu, mecliste Turgut Manavoğlu Pazar Yeri ile ilgili gündem maddesinde partisinin grup kararına uymayarak, aykırı hareket etmesi gerekçe gösterilerek disipline verildi.  'Parti grup kararlarına uymadığı' gerekçesiyle partisinin disiplin kuruluna sevk edilerek savunması istenen Uğurlu’nun konu ile ilgili savunma yapıp yapmaması merakla bekleniyor.

 

İSTİFA İDDİALARI

Diğer taraftan Uğurlu’nun verdiği kararlardan geri adım atmayarak partisinden istifa edeceği söylentileri de kamuoyunda konuşulanlar arasında.  Korkuteli Belediye Başkan Vekili olarak Süleyman Uğurlu Pazar yeri ile ilgili gündem maddesinde MHP Grubunun pazarın Şehitler Parkına taşınması kararı yerine pazarın Turgut Manavoğlu Pazaryerinde kurulmaya devam etmesi yönünde oy kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.