SON DAKİKA
Hava Durumu

YANLIŞA YANLIŞ DEMEYELİM Mİ?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz’ın açıklamaları ve pazaryerinin taşınması ile ilgili meclisin aldığı karar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yapılmışev; “4 MHP Meclis üyesi hariç diğer meclis üyeleri pazarcı esnafımızın gönlünü hoş edecek kararı aldılar. Lakin onlar da çok iyi biliyorlar ki aldıkları karar yok hükmünde, yani geçersiz, infazı kabil olmayan bir karar. Eee şimdi onlar çoğunluk diye yanlışa

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2022 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2022 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
YANLIŞA YANLIŞ DEMEYELİM Mİ?

DÜRÜST SİYASETİ TERCİH EDERİZ

Başkan Yapılmışev paylaşımında; “Yine döktürmüş, ilçemizin kıymeti kendinden menkul siyasi parti ilçe başkanı. "Meclis konusunda 1 ilçe başkanı hariç herkes yalancı mı?" diye yorumda bulunmuş.
Haşa!! bizim ne haddimize sizin gibi ilçemiz halkına yalancı yaftası yapıştırmak! Bizler söylediğimiz her sözü somut bilgi ve veriler ile destekler; algı siyasetinden ziyade dürüst siyaseti tercih ederiz.
Muhatabımız için gerçekler ne kadar acı dahi olsa doğruyu dile getirmekten çekinmeyen; insanları siyasi rant uğruna, hile ile aldatmayan, Türkiye Cumhuriyetinin bir Hukuk Devleti olduğuna inanan ve bugüne kadar bağımsız yargının verdiği mahkeme kararlarıyla halkımıza görüş bildirir çizgide siyasetle iştigal etmekteyiz.

ALDIKLARI KARAR YOK HÜKMÜNDE

Hani ilçenin tek Hukukçu ilçe başkanıyız yaa. Pazarcı esnafımıza şirin görünmek adına onları hukuken aldatmak ve bundan siyasi rant elde etmek bize asla yakışmaz. Gelelim bir kez daha 4 Ocakta alınan Pazaryeri gündemli Meclis kararına. 4 MHP Meclis üyesi hariç Diğer Meclis üyeleri pazarcı esnafımızın gönlünü hoş edecek kararı aldılar. Lakin onlar da çok iyi biliyorlar ki aldıkları karar yok hükmünde, yani geçersiz, infazı kabil olmayan bir karar. Eee şimdi onlar çoğunluk diye yanlışa yanlış demeyelim mi? 3 gün sonra yine aynı çoğunluğun aldığı 6 Nisan 2021 meclis kararını iptal eden Antalya 4.idare mahkeme kararını görmezden mi gelelim? Pazarcı esnafımızı aldatıp, 1 yıl sizin yaptığınız gibi oyalayalım mı? Pazarcılarımız üzerinden ilçemize kaybettirdiğiniz maddi ve manevi kayıpları resmi mercilere bildirmeyelim, halkımıza şikayet etmeyelim mi?

 

MAHKEME YIKIM KARARI YERİNDEDİR ŞEKLİNDE HÜKÜM VERMİŞ

Unutmayınız bir iddianın doğruluk değeri, ona inananların sayısından bağımsız olarak, ilmi olarak test edilmeli ve sonuçlandırılmalıdır. Abisine laf atıldığı için İncinmiş arkadaş, kürsüden sesleniyor. "Ben inanmıyorum yapının çürük olduğuna." Eee sen inanmasan da, 3 ayrı raporda koca koca profesörler yazmış çizmiş "Can ve Mal Güvenliği var" diye Koskoca Çevre Bakanlığı bu nedenle yapıyı almış, Kentsel dönüşüm projesi içine. 4 ayrı mahkeme heyeti de yıkım kararı yerindedir şeklinde vermiş hükmünü. Siz nesiniz? Biz çoğunluğuz!!! Yesinler sizin çoğunluğunuzu... Galileo, 1632 yılında “Dünya dönüyor” dediği için yargılanmış ve yakılarak ölüme mahkûm edilmişti. O devirde, dünyanın yuvarlak olduğunu ve döndüğünü kimse kabul etmiyordu. Ama dünya hâlâ dönüyor değil mi? sevgili çoğunluk.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.