SON DAKİKA
Hava Durumu

YAPILMIŞEV’DEN KORKUTELİ’ YE "AYDINLATMA" DAVETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” Pazar günü Saat 14.00 de Korkuteli Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
YAPILMIŞEV’DEN KORKUTELİ’ YE "AYDINLATMA" DAVETİ

KORKUTELİ - ELMALI ORTAK TOPLANTI

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev konu ile ilgili; “MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatları ile bütün teşkilatlarımızı kapsayacak şekilde bu zamana kadar etap etap gerçekleştirilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nı ilçemizde düzenleyeceğiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı Korkuteli - Elmalı Ortak Toplantımız; 15 Mayıs Pazar günü Saat 14.00 de Korkuteli Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonunda (Osman Önal İlköğretim okulu yanı) düzenlenecek.  

 

MHP’Lİ ABDURRAHMAN BAŞKAN’DA KATILACAK

Toplantımız MYK üyemiz ve Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan Bey, MYK üyemiz Hüseyin Yıldız bey, MYK üyemiz Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul bey, MYK üyemiz Mustafa Aksoy bey ve MYK üyemiz İlknur Fidan hanımın katılımlarıyla gerçekleşecektir. Korkuteli’nde teşkilat mensupları, sivil toplum örgütlerinin de davet edileceği hem yerel hem de genel anlamda Korkuteli’nin bütün sorunlarını kapsayıcı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Korkuteli’nde tarımla, ticaretle uğraşan bütün vatandaşlarımızı toplantımıza davet ediyoruz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.