SON DAKİKA
Hava Durumu

YEMEK ORGANİZASYONU İPTAL EDİLDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 13 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda düzenlenecek yemek organizasyonunun iptal edildiğini duyurdu. Ömer Başkan; “Daha önceki oda seçimlerinde de belirttiğim üzere hiç bir adaya 1 cm yakın değilim. Dolayısı ile seçimlere 3 gün kala adaylarımızın gece gündüz yapmış oldukları uzun süren seçim kampanyalarına şaibe düşmemesi adına yemek organizasyonunu Adaylarla da görüşüp iptal ediyoruz.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2022 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2022 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
YEMEK ORGANİZASYONU İPTAL EDİLDİ

Ömer Başkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Korkuteli’mizin Değerli Esnafları; 18 Ocak tarihinde Esnaf Odası Başkan Adaylarımız belediyemizi ziyaret etmişler ve 13 Şubat Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili hem yer, hem de yapılacak iş ve işlemler ile ilgili istişarede bulunmuşlardır.  Orada hepsine uzun aylardır yaptıkları yoğun çalışma için teşekkür etmiş, bu çalışmalardan ne kadar memnun olduğumu belirtmiştim. Adayların bu yoğun çalışmaları vesilesi ile esnafımızın; Odanın ne anlama geldiğini ve önemini daha iyi kavradıklarını, kendilerini daha değerli hissettiklerini ve yeni dönemde daha aktif bir Oda ile daha başarılı bir dönem yaşanacağına hep beraber kanaat getirdik.

“İYİ NİYETLİ KARARIMIZ SİYASALLAŞTI”

Ve o gün orada güzel bir adetin başlangıcını yapmak üzere Esnafımızın Bu toy'unda, adaylarımız yerine Belediyemizin Esnafımıza ikramda bulunmasını, bir şenlik havasında seçimlerin yapılmasını hep beraber kararlaştırmıştık. Fakat son günlerde bu iyi niyetli kararımızın bazı grup ve odaklar tarafından siyasallaştığını, bazı adayların lehine bazı adayların aleyhine söylemlere dönüştüğünü, şahsımın ismi üzerinden manipülasyona açık bırakıldığını üzülerek duydum.  Daha önceki oda seçimlerinde de belirttiğim üzere hiç bir adaya 1 cm yakın değilim. Dolayısı ile seçimlere 3 gün kala adaylarımızın gece gündüz yapmış oldukları uzun süren seçim kampanyalarına şaibe düşmemesi adına yemek organizasyonunu Adaylarla da görüşüp iptal ediyoruz. Tüm adaylara ayrı ayrı başarılar diliyorum, 14 Şubat Sabahı itibari ile Belediyemiz ve Odamızla el ele nice projeler yapmak arzusu ve beklentisi ile hepinize hayırlı işler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.