SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİ YILDA YENİ KİTAPLAR

Korkuteli, yeni yıla bu senede kitap okuyarak giriyor. Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir, İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, ilçedeki okullara 9 bin 600 adet kitap dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2022 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2022 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
YENİ YILDA YENİ KİTAPLAR

2021 yılının son gününde Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  ilginç ve bir o kadar da önemli bir etkinliğe imza attı. Herkes yılbaşı gecesini nasıl geçireceğinin ve nerede, nasıl eğleneceğinin hesabını yaparken, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak’ın organizesi ile Korkuteli halkı yeni yıla kitap okuyarak girdi. Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir, İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Tüm okullara 9 bin 600 adet kitap dağıttı ve kitaplar yeni yılda öğrencilerle buluştu.

KİTAP BAĞIŞI KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR

İlçe Milli eğitim Müdürü Akif Tak, “2021 Yılına Korkuteli yeni yıla kitap okuyarak giriyor diye başladığımız kitap okuma etkinliğimiz Ahenk Projesi kapsamında kısa süre önce İlçemizde başlattığımız kitap bağışı kampanyamız sayesinde topladığımız 9 bin 600 kitabımız Yeni yılda Öğrencilerimizle buluşturduk. Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir, İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut’unda katılımıyla tüm okullara 9 bin 600 adet kitap dağıttı. İlçemiz öğretmenlerinden oluşturduğumuz komisyon kitaplarımızın sınıflandırmasını yaptı. Kitaplarımızın okullarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Kitap bağışı kampanyamız sürekli ve devam ediyor. Bu güne kadar kampanyamıza destek sağlayan herkese gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.