SON DAKİKA
Hava Durumu

15 TEMMUZ’U DOĞRU ANLAMAK

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili açıklama yaptı. “Darbe girişimine karşı, Aziz Milletinizin onurlu duruşu ve Milli İradeye sahip çıkması, her türlü takdire şayandır.” İfadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
15 TEMMUZ’U DOĞRU ANLAMAK

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen “15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimine, her türlü tehdit ve tehlikeye karşı bir direniş ortaya koyarak şerefine, onuruna ve milli iradeye sahip çıkan  aziz milletimizin milli birlik gününü kutlar, Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz” diyen Çimen: Bütün bunlar karşısında 15 Temmuz’u doğru anlamamız gerektiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti. Yaşananlar, Türkiye’nin 15 Temmuz’da atlattığı tehlikenin büyüklüğünü ortaya koymaktadır. Bunda, önce Allah’ın yardımının; sonra, İdarecilerimiz yerinde kararı ve en önemlisi de vatan savunması hassasiyetine sahip milletimizin her şeyini feda edercesine tankların karşısına dikilmesinin rolü büyüktür. Halkımız 15 Temmuz’da, CIA ve Pentagon’un planladığı küresel güce karşı, destanlık bir zafer kazanmıştır. Türkiye dost ve müttefikleri konusunda çok dikkatli olmalı. ABD ve Batılılardan dost ve müttefik olmayacağı anlaşılmıştır. Türkiye’nin yeri, ortak inanç ve değerleri paylaştığı Müslümanların yanıdır.” Dedi.

“Türkiye’nin öncülüğünde “İslam Birliği” kurulur”

Çimen “1959’dan beri küçümsendiğimiz AB için harcanan emeklerin onda biri, tabii yerimiz için harcansaydı, çoktan Türkiye’nin öncülüğünde “İslam Birliği” kurulur; Türkiye “lider ülke” olurdu. 15 Temmuz’da yapılan sadece darbe değil; aynı zamanda, Türkiye’de, Suriye’deki gibi iç çatışma çıkarma girişimidir. Allah korusun, darbe başarılı olsaydı, Güneydoğu elden gider, darbeci zihniyet terör estirirdi. 15 Temmuz’un kuklacıları araştırıldığında bütün deliller ABD’ye çıkmaktadır. İncirlik’in “Darbe komuta merkezi” haline gelmesi, 1 Dolar’ın darbecilerin “parola”sı olarak kullanılması, CIA’nın darbecilere para transferi yapması, darbeciler tutuklandıkça telaşlanan ABD’li Komutan Orgeneral Joseph Votel’in “Müttefiklerimiz tutuklanıyor” demesi darbecinin adresini netleştirmiştir.15 Temmuzu doğru anlamak gerekir. Türkiye 1 senedir darbeyle yatıp darbeyle kalkıyor. Kukla durumundaki FETÖ ağızlara sakız edilirken; kuklacı, sömürgeci güçler dikkatle gözlerden kaçırılıyor. FETÖ yalnız değil ki! Çıkarları gereği onu himaye edip uluslararası güç haline getiren sömürgeci güçler var. Asıl, perde arkasındaki küresel güçlere karşı uyanık olmamız gerekir. Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.