SON DAKİKA
Hava Durumu

18 Mart Çanakkale Zaferi 108 Yaşında

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Korkuteli’nde tören ve anma programı düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
18 Mart Çanakkale Zaferi 108 Yaşında

Anma Programı Anıt Meydanda bulunan Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek. Tören; Atatürk Anıtına 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat:10:00’da protokol sırasına göre çelenklerin sunulmasıyla başlayacak. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasına müteakip verilecek komut ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Şehitler anısına bir dakika saygı duruşunda bulunulacak.

BÜYÜK ZAFER

Saygı duruşuna müteakip Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Bilge Başkan Yörük yönetiminde törene katılanların da iştiraki ile İstiklal Marşı söylenerek Şanlı Bayrağımız görevli göndere çekilecek. Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emrullah Bozan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak.  Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Ülkü ve Hasan Özdemirci Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sümeyye Naz Kapan tarafından şiirler okunacak ve tören sona erecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.