SON DAKİKA
Hava Durumu

“ 2019 da ya olacağız ya öleceğiz”

Geçtiğimiz hafta sonu Korkuteli’ne gelen Ak APrti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, ülke gündemi ve ilçe siyasetini değerlendirdi. Enç “ 2019 da ya olacağız ya öleceğiz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ 2019 da ya olacağız ya öleceğiz”

Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatının düzenlediği toplantıya Antalya İl Başkanı İle birlikte katılan Antalya Milletvekili Gökcen Enç ilçe ve ülke siyasetini değerlendirdi. Partililerle samimi bir hava da sohbet eden Enç gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enç2ten önce söz alan Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran “ Milletvekilimize, Antalya Kadın Kolları İl Başkanımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımız kahvaltıları geleneksel hale getirdi. Devamını da bekliyoruz, Biz ak Parti olarak her zaman halkın içindeyiz. Şimdi önümüzde 2019 seçimleri var her seçim kendi döneminde önemli idi fakat bu daha önemli çünkü artık % 50+1 almalıyız. Bunun içinde çok iyi çalışmalıyız. Ben tekrar katılımlarından dolayı sayın vekilimize ve kadın kolalarlı başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim” dedi. Kadın Kolları Başkanı Tülay yıldız’ın da teşekkür konuşmasının ardından sorulara Enç cevap verdi.

 “ Gitmediğimiz yer bizim değil”

Gökcen Enç “ Bu güzel program için başta kadın kollarımız olmak üzere ilçe yönetimin ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederim. Güzel bir atmosfer daha samimi, bizlerinde ara dinlenmeye ihtiyacı oluyor. Korkuteli’ de her kademede ilçe kongreleri bitti, ekiplerinizi kurmuşsunuz, Allah Hayırlı Uğurlu etsin. Bizlerin Ak Parti olarak gitmediğimiz yer yok, her yere gitmeye ulaşmaya vatandaşlarla iç içe olmaya çalışıyoruz. Biz hep “ Gitmediğimiz yer bizim değil” deriz. Bu anlayışla her yere gitmeye çalışıyoruz. Ak Partide tek bir dişli değil tüm dişliler çalışır.  2019 seçimleri yaklaşıyor, her seçim her döne önemli idi fakat bu seçim daha önemli “ 2019 da ya olacağız ya öleceğiz” . Muhalefet sık sık eleştiriyor, OHAL kaldırılsın. OHAL’ hisseden var mı? Bu ülke 15 Temmuz darbe girişimi atlattı. Ve Ak Parti olarak birinci önceliğimiz ulusal güvenliğimizi korumak.” Dedi.

“OHAL millete karşı değil, devlete karşı ilan edilmiştir.”

Enç “Misak ı Milli sınırları içinde güvenliğimiz sağlamak. OHAL millete karşı değil, devlete karşı ilan edilmiştir. 2019 da büyük bir zafer kazanmalıyız. 16 yıllık iktidarımız boyunca her şeyi dört dörtlük yaptık demiyoruz, en hassas olduğumuz konu eğitim fakat en iyi olduğumuz konu değil, mesela bir ulaşım ve sağlık gibi değil. Korkuteli’ne organize Sanayi Bölgesini yapılmasını Gökcen Enç engelliyor gibi asılsız iddialar varmış. Arkadaşlar Organize Sanayi buraya mutlaka gelecek. Bizim derdimiz Korkuteli’nde yerli ve milli organize sanayi, Korkuteli’nin havasını soluyup suyunu içen yerli halk yararlansın, tüm Türkiye vatandaşlarının başımızın üzerinde yeri var ancak, Korkutelili dururken neden dışarıdan gelsin. Derdimiz yerli ve milli Mermer Organize Sanayi. Doğalgaz mevzusuna gelinde, bu konuyu Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu bizzat yakından takip ediyor. 2018 de kazmayı vurmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.