SON DAKİKA
Hava Durumu

202 adet taşınmaz satışa sunulacak

Korkuteli Belediyesi tarafından ilçede çeşitli mahallelerde bulunan 202 adet taşınmaz açık arttırma usulü ile ihaleye çıkartılıyor. Mülkiyeti Korkuteli Belediyesi'ne ait olan taşınmazlar için 20 Kasım Cuma günü saat 14:30’da ihale düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2020 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 202 adet taşınmaz satışa sunulacak

Belediyelerin kendi mülkiyetlerinde olan taşınmazları satarak bütçelerine destek verme yönündeki girişimleri devam ediyor. Korkuteli Belediyesi ilçede bulunan 202 adet taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu. Resmi ilanla kamuoyuna açıklanan satışlar için 20 Kasım Cuma günü saat:14.30’da ihale düzenlenecek. Korkuteli Belediyesi'nin ilanına göre; Belediye Toplantı Salonunda encümen huzurunda yapılacak olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak. İhaleye katılacak olan vatandaşların ihaleden bir gün önce saat 16:30’a kadar satın almak istedikleri taşınmazlarla alakalı olarak geçici teminat bedellerini yatırarak, belgelerini elden Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

 

AYRINTILAR İLAN.GOV.TR ADRESİNDE

Korkuteli Belediyesi tarafından satılacak olan 202 adet taşınmaz için ihaleye girecek gerçek veya tüzel kişiler ihale şartnamesi ile eklerine Korkuteli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden veya Basın İlan Kurumu resmi portalı ilan.gov.tr'den ulaşılabilir. Öte yandan 20 Kasım Cuma günü  yapılacak olan ihalede satışı gerçekleşmeyen taşınmazlar için 25 Kasım Çarşamba Günü saat:14.00’da bir ihale daha gerçekleştirilecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.