SON DAKİKA
Hava Durumu

3. Etap Çözüm Ekibi Kuraları Çekildi

Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi üçüncü tur çalışmalarına 13 Mart 2023 tarihi itibari ile başlayacak. Üçüncü tur kuraları ise Belediye Başkanı Ömer İşlek’in başkanlığında yapılan toplantıda çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
3. Etap Çözüm Ekibi Kuraları Çekildi

Toplam Çözüm Ekibi, üçüncü tur çalışmalarına başlayacak. Dün sabah Ömer Başkan öncülüğünde mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda çekilen 3.etap kuralarına göre ilk çalışma 13 Mart 2023 Pazartesi günü Köseler Mahallesinden başlayacak.

HELALLİK İSTİYORUM

Toplantıda konuşma yapan Ömer Başkan; Kıymetli muhtarlarım hepiniz hoş geldiniz, üç aylarımız ve geçirmiş olduğumuz Beraat Kandilimizde hayırlı mübarek olsun. Allah Ramazana erişmeyi nasip eylesin. Bu ay itibari ile hepimizin hizmet yoluna çıktığımız 5 yıllık dönemin dördüncü yılını hep birlikte bitirmiş olacağız. Bu dönemde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım üzdüğüm, anlayamadığım iletişime geçerken yanlış anladığım arkadaşlarım varsa üç aylar hürmetine helallik istiyorum. Bu dört yıl içinde Korkuteli’nde hep birlikte bir şeyler yapmaya çalıştık.

13 MART İTİBARİ İLE 3. ETAP ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

Seçim zamanında bizler köylerinize geldiğimiz zaman kaynaklarımızı düzgün kullanacağız, toplam çözüm ekibi kuracağız, oy ve siyaset gözetmeden, tanıdık akraba gözetmeden, sistem kuracağız, belediyenin ekipmanlarını kura çekip adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz dedik. Birileri inanmadı ama çok şükür Allah bize bunu gerçekleştirmeyi nasip etti. 17 günlük belediye başkanı iken 1.etap kuralarını sizlerle beraber çektik. Şimdi de 13 Mart itibari ile 3. Etap çalışmalara başlayacağız. Mahallelerimizde 7 gün beldelerde ise 15 gün boyunca çalışma yapacağız.” Şeklinde konuştu ve ilk kurayı kendisi çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.