SON DAKİKA
Hava Durumu

31 Aralıkta Aslımızda Buluşalım

Anadolu Gençlik Derneği Korkuteli Temsilciliği Başkanı Yusuf Sarıcalar 31 Aralık 2017 akşamı yapılacak olan Mekke ve Kudüs'ün Fethi konulu programla alakalı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2017 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
31 Aralıkta Aslımızda Buluşalım

Anadolu Gençlik Derneği Korkuteli Temsilciliği Başkanı Yusuf Sarıcalar; “Hepimizin malumu olduğu gibi her yılsonunda 31 Aralık akşamları yapılan ve Anadolu Gençlik Derneği tarafında tüm Türkiye'de il merkezlerinde ve birçok ilçede ısrarla icra edilen Mekke'nin Fethi programlarımız ilçemizde de ilk günkü heyecanla aşkla ve azimle bu yılda yapmayı planlamış bulunuyoruz. İslam coğrafyasında gücümüzü ve nüfusumuzu yitirmeye başladığımız günlerden bu yana devam eden batı kültürü istilası ülkemizi, medeniyetimizi ve kıymetlerimizi tehdit eden en tehlikeli projedir.

Planlı programlı şekilde çağdaşlaşma kisvesi altında ilim ve fen teknoloji diyerek sinsice yürütülen kültürel istila hareketinin karşısında acilen cansiperane bir tavırla mücadele yapılması elzemdir. İşte Yılbaşı kutlamaları ve Hristiyanların Noel Bayramını kutlama alışkanlığı maalesef ki bu kültürel erozyonun ve istilanın apaçık göstergesidir. İşte biz AGD olarak aziz milletimizden,tarihimizden ve inancımızdan aldığımız güçle yeniden mevcudiyetimizde var olan kıymetlerimizin canlanması, arzuladığımız kıvama gelmesi noktasında tüm Türkiye'de il ve ilçe merkezlerinde Mekke’nin Fethi programlarını, özentinin ve günahın zirve yaptığı saatlerde halkımıza bir duruş sergilemek amacıyla sunmaktayız.

“Mekke için Kudüs için bekleriz”

31 Aralık akşamı bizim olan değerleri yeniden hatırlamak ve tüm dünyaya haykırmak için, güzelin iyinin ve hakkın temsili Mekke için Kudüs için tüm Korkuteli halkını 31 Aralık Akşamı Mekke’nin 1387. yılını ve Kudüs'ün Fethini kutlamak için programımıza davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.