SON DAKİKA
Hava Durumu

“ 6 Aralık’ta aday olmayacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, 6 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresinde aday olmayacağını resmen açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2017 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ 6 Aralık’ta aday olmayacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi 6 Aralık2ta ilçe kongresine gidecek, geçtiğimiz hafta içinde mevcut başkan Mehmet Küçükkavukçu ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Küçükkavukçu aday olmayacağını açıkladı ancak aday olacağını açıklayan olmadı, yerel seçimlerde Ak Partinin en yakın rakibi olarak nitelendirilen CHP’de kimin aday, kimin başkan olacağı 6 Aralık’ ta belli olacak. Küçükkavukçu yaptığı basın açıklamasında; “Partimizin içinde bulunduğu sürecini sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için ve önümüzdeki kongre ile ilgili düşüncelerimi kamuoyu ile paylaşma gereği duyuyorum. CHP’ de 1994 ten beri gençlik kollarından başlayarak her kademesinde görev almış son üç yılında da ilçe başkanı olarak görev yapmaktan onur duyduğum partimizin 6 Aralık 2017 günü yapılacak olan ilçe kongresinde aday olmayacağımın bilinmesini istiyorum. Yaşamım boyunca olduğu gibi bundan sonrada örgütlü yaşamımdan taviz vermeden partimizin başarısı için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.  Hiçbir zaman siyaset bana ne verecek diye bir anlayışım olmadı her zaman ben siyasete ne verebilirim anlayışında oldum.”Dedi.


“Aldığım görevin sorumluluğunu bilerek hareket ettim.” 

Küçükkavukçu “ Örgütüm ilçe başkanı olarak daha faydalı olacağımı düşündü bizlere görev verdi bende aldığım görevin sorumluluğunu bilerek hareket ettim.  2004 yılında göreve geldiğimizden bu güne kadar partimizi her alanda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. O günden bu güne çok yol kat ettik ve partimizin çıtasını en üst seviyeye yükselttik. Bu gün yerel seçimin en iddialı partisi olarak gösteriliyorsak bunda öncelikle yönetimdeki arkadaşlarımın ve bizlere inanan partililerimizin çabası sayesinde olmuştur. Bunun yanında Kısa sürede Bir parti içi ön seçim iki genel seçim bir referandum iki ilçe kongresi geçirdik. Tüm bu süreçlerde uzlaşıyı ve istişareyi esas aldık hiç bir partilimizi ve vatandaşımızı kırmamaya özen gösterdik. Bundan sonraki süreçte bize düşen gerek ilçe başkanı gerekse yönetimde görev almak isteyen arkadaşlarımızın demokratik bir ortamda yarışmaları için gerekli hassasiyeti göstermek olacaktır. Ben bu güne kadar bana inanan destek olan başta ilçe yöneticilerim olmak üzere ve örgütümüzün çok değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Aday olacak partililerimize şimdiden başarılar. CHP İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukcu” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.