SON DAKİKA
Hava Durumu

81 Adet Taşınmaz satışa çıkıyor

Korkuteli Belediyesi tarafından ilçede çeşitli mahallerde bulunan 81 adet taşınmaz açık arttırma usulü ile ihaleye çıkartılıyor. Mülkiyeti Korkuteli Belediyesi'ne ait olan taşınmazlar için 5 Ağustos'ta ihale düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
81 Adet Taşınmaz satışa çıkıyor

Belediyelerin kendi mülkiyetlerinde olan taşınmazları satarak bütçelerine destek verme yönündeki girişimleri devam ediyor. Korkuteli Belediyesi ilçede bulunan 81 adet taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu.

İHALE 5 AĞUSTOSTA YAPILACAK

Resmi ilanla kamuoyuna açıklanan satışlar için 5 Ağustos'ta ihale düzenlenecek. Korkuteli Belediyesi'nin ilanına göre 5 Ağustos'ta belediye toplantı salonunda yapılacak olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak. İhaleye katılacak olan vatandaşların ihale tarihi ve saatinden önce satın almak istedikleri taşınmazlarla alakalı olarak geçici teminat bedellerini yatırmaları gerekiyor.

AYRINTILARA İLAN.GOV.TR'DEN ULAŞILABİLİR

Korkuteli Belediyesi tarafından satılacak olan 81 adet taşınmaz için ihaleye girecek gerçek veya tüzel kişiler ihale şartnamesini ve eklerini Korkuteli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden ve Basın İlan Kurumu resmi portalı ilan.gov.tr'den ulaşılabilir. Öte yandan 5 Ağustos'ta yapılacak olan ihalede satışı gerçekleşmeyen taşınmazlar için 12 Ağustos'ta bir ihale daha gerçekleştirilecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.