SON DAKİKA
Hava Durumu

Abdurrahman Başkan MHP Korkuteli’yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, beraberindeki heyetle Korkuteli İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2023 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Abdurrahman Başkan MHP Korkuteli’yi ziyaret etti

DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, 14 Mayıs seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan, ilçe teşkilatıyla fikir alış verişinde bulundu.Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, 2023 seçimlerinin millet ve ülke için tarihi bir önemi olduğunu kaydederek, MHP'nin Türkiye'de elde edeceği başarının aziz milletin iradesi ve istikbalinin teminatı olacağını vurguladı. Başkan, “Bu seçim Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında güçlü, etkili ve küresel dengeli olan lider ülke Türkiye’nin vücut bulacağı bu seçim, mavi vatan, Karabağ, Kapalı Maraş'tır. Yerli ve mili otomobil TOGG, Ayasofya, ATAK helikopteri, Altay tankı, milli muharip uçağı, TCG Anadolu'dur. Bu seçim kısaca kızıl elmadır. Bizim safımız Türk milletidir. Büyük ve güçlü Türkiye için durmadan çalışacağız, başaracağız” dedi.

İSTİŞARELERDE BULUNDUK

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev; “28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adaylarımız sahaya inerek teşkilat ziyaretlerine devam etmektedir. Bu minvalde ;il başkan yardımcımız Ali Caner Süvarioğlu başkanlığında ;Milletvekili Adayımız, MYK üyemiz Sayın Abdurrahman Başkan, Sayın Esmaye Özörmenoğlu, Sayın Av Mustafa Doruatlı ilçe teşkilatımıza ziyarette bulundular. İlçe Yöneticilerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve Aksaçlı ülküdaşlarımızdan oluşan yoğun bir katılımla misafir ettiğimiz çok kıymetli milletvekili adaylarımızla, 2023 seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulunduk. Milliyetçi Hareket Partisinin gururu değerli milletvekili adaylarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.