SON DAKİKA
Hava Durumu

“Adayınızın arkasında durmuyorsunuz”

Dün saat 14.oo’de Korkuteli Belediyesi Meclisi Olağan Kasım ayı toplantısı Korkuteli Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda 12 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclisin açılış ve yoklama kısmına geçilmeden gerçekleşen seçim sonuçları değerlendirme konuşmaları tartışmalara ev sahipliği yaptı

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2015 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Adayınızın arkasında durmuyorsunuz”

Manavoğlu Gazete ile hiciv etti

 

Korkuteli Belediye Meclisi dün tartışma ile başladı. Dün saat 14.oo’de Korkuteli Belediyesi Meclisi Olağan Kasım ayı toplantısı Korkuteli Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda 12 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclisin açılış ve yoklama kısmına geçilmeden gerçekleşen seçim sonuçları değerlendirme konuşmaları tartışmalara ev sahipliği yaptı. AK Partili Belediye Melis Üyesi Mehmet Manavaoğlu meclis gündem maddelerine geçilmeden önce Antalya’da yayınlanan bir gazete kupürünü Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve Belediye Meclis üyelerine gösterdi. Gazetede yer alan haberde seçim sonuçlarında muhalefetin başarısızlık nedeni olarak gösterilen 7 belediye başkanında biri Hasan Gökce olarak gösteriliyordu.

 

Şapkanızı alıp düşünün

 

Manavoğlu’nun gazete kupürü ile yaptığı göndermeye tepki gösteren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce “Öncelikle yapılan seçim ülkemize hayırlı olsun. Gösterdiğiniz gazetede seçim kaybettiren 7 belediye başkanı denilen haberde benim de resmim var. 2 yıl önce o belediye başkanları seçim kazandı. Biz kaybettirmedik demek ki iki yıl önce bu belediye başkanlarının bir farkı var ki kazanmışız. Yaptığınız hicivler sizleri bağlar. Yerel seçimler ile genel seçimler arasında bu kadar büyük bir fark varsa şapkanızı ortaya koyup siz düşünün” dedi. Bu konuşmaların üstüne söz alan AK Parti grup sözcüsü Hasan Ali irban da “Seçimlerde Türk milleti kazanmıştır. Hiciv konusunda biz muhatap değiliz. Sayın başkan 2 yıl önce gerçekleşen seçimde belediye meclis üyelerinde en çok oyu AK Parti almıştır” şeklinde konuştu.

 

İnsanları hiciv etmek doğru değil

 

İrban’ın yaptığı konuşmalar sonrası tekrar söz alan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce “Bu tavrınız ile siz belediye başkan adayınıza sahip çıkmıyorsunuz. Bunu gösterdiniz. Arkasında durmadınız. Umarım hep dediğiniz gibi aldığınız seçim sonuçları ile herkesi kucaklarsınız. Bakınız hiçbir güç kalıcı değildir ve insanları şımartmamalıdır. Biz dört dönemdir Korkuteli’nde zafer yaşıyoruz. Umarım siz de yaşarsınız. Allah size de yaşatsın. Zaferinizi elbette kutlayacaksınız. Ama diğer insanları hiciv etmek doğru bir davranış değil. Bakın siz diyorsunuz ki belediyeyi kazanmak önemli değil meclisi kazandık. Yani adayınızın arkasında durmuyorsunuz” şeklinde konuştu.

 

Çok kıskanmış hissettim

 

 

Korkuteli Belediye Meclisinin sonunda tartışmalar devam etti. İrban ve Manavoğlu meclis sonunda tek tek söz aldılar. Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli Belediye Meclisi grup sözcüsü Hasan Ali İrban “Bakın siz iki gündür canlı yayın yapacağız diye duyurdunuz. Bence bu konuşmalarınızın nedeni kesinlikle bugün gerçekleşen canlı yayın” dedi. Manavoğlu ise Başkanım yaptığınız konuşmalar nedeni ile sizi kınıyorum. Ben size Antalya’da milyonlarca basılan bir gazeteyi gösterdim. Siz bugün canlı yayın nedeni ile siyasi şov yaptınız. Bundan sonra size kesinlikle farklı davranacağım” dedi. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce de “Bakın bende sayenizde çok kınanmış hissetim. Teşekkür ederim. Ben sizi kutladım. Ancak vatandaş bizi iki sene önce başarılı buldu dedim. Gazeteci arkadaşlara verdiğim beyanatta suçu kendimizde arayacağız. Hatalarımızı sorgulayacağız dedim” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.