SON DAKİKA
Hava Durumu

“Adaylık ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı”

Geçtiğimiz Cuma günü Antalya Akra Barut Otel’de Meral Akşener ile baş başa görüşme yaptığı öğrenilen, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökalp görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada “ İyi Parti İlçe Başkanlığı ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Adaylık ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı”

Antalya Akra Barut Otelde bir sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen yaklaşık 20 kişilik yemekli programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Antalya ve Korkuteli’ ne dair istişarelerde bulundu. Dar kapsamlı toplantıya Korkuteli’nden sadece Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökalp katıldı. Bu toplantıdan sonra, adı İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı için konuşulan Gökalp’in adaylığına kesin gözü ile bakılmaya başlandı. Ancak Ahmet Gökalp dün sabah saatlerinde gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sezen Gürbüz’e yaptığı açıklamada “ İyi Parti adaylığı ile ilgili hiçbir şey konuşulmadığını söyledi. Gökalp; “ Toplantı ile ilgili bana Çarşamba günü bilgi geldi.”Dedi.

“50 kişilik falan da değil 20 kişilik bir toplantıydı”

Gökalp “Cuma Günü namazdan sonra Akra Barut Oteldeki yemeğe katıldık. Toplantı Basına kapalı yapıldı, zaten Meral Hanımın geleceğinden kimsenin haberi yoktu. Meral Hanım yaklaşık 2-3 saat orada kaldı, görüşmeler yaptı. Benimle olan görüşme en fazla on dakika sürdü. Bu görüşmede İyi Parti İlçe Başkanlığı ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı. Korkuteli hakkında istişare amaçlı bir toplantı oldu. Korkuteli’nde seçim dönemlerinde, adaylık düşünen arkadaşlar bize fikir almaya gelirler sanırım uzun zamandır siyasetin içinde olduğumuzdan tecrübelerimize güveniyorlar sağ olsunlar. Meral Hanımla yaptığımız görüşmede bu tarz istişare amaçlı idi. Zaten öyle 50 kişilik falan da değil 20 kişilik bir toplantıydı. Adaylık ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı.” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.