SON DAKİKA
Hava Durumu

Adres güncellemede sona gelindi

Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mahalle Muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal ve Korkuteli ilçe Nüfus Müdürü Sevim Kılıç’da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Adres güncellemede sona gelindi

Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce 6360 sayılı Büyükşehir Kanunu kapsamında ilçemize bağlanan mülga belde ve köylerde mahalle muhtarlarına yönelik olarak, adres güncelleme (numarataj), tip proje uygulamaları ve diğer imar ile ilgili gelişmeleri kapsayan değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda özellikle ilçemize bağlanan tüm mahalleleri kapsayan adres güncelleme (numarataj) çalışmalarında gelinen son durum paylaşılarak tüm adreslerin güncellendiği (Cadde, bulvar , sokak ve kapı no); güncelleme çalışmaları sonunda mahalle muhtarlarımıza sorumlu oldukları mahalle sınırlarını gösteren yeni adres bilgilerinin pafta olarak verileceği, ayrıca internet bağlantısı üzerinden de adresleri vatandaşlara verebilecekleri açıklandı. İlgili adresleri gösteren paftaların Ağustos ayı içerisinde muhtarlara teslim edileceği ifade edildi.

Adres güncelleme (numarataj) çalışmalarında gelinen son durum muhtarlara anlatan Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Sadık Önal, mahalle sınırları dahilinde yapılmış olan tip projeler hakkında bilgi verildi. Muhtarlara özellikle kaçak yapılaşmanın önüne geçmek adına mülga köylerde tip proje şartlarını sağlayan vatandaşlara bu yönde bilgi verilmesi istendi. Önal, Korkuteli'ye ait 1/25 000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmasının Antalya Büyükşehir Belediyesince devam ettiği belirtildi. Mahallelerimizde imar ile ilgili diğer hususlar da toplantıda soru-cevap şeklinde değerlendirildi.

Toplantıya katılan Korkuteli İlçe Nüfus Müdürü Sevim Kılıç, Korkuteli Belediyesi tarafından yaptırılan adres güncelleme (numarataj) çalışmaları çok beğendiğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.