SON DAKİKA
Hava Durumu

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin 15 Temmuz Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği - AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünü kutlayarak; gazilerimize şükranlarını sunduğunu, şehitlerimizi ise rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2022 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2022 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin 15 Temmuz Mesajı

AESOB Başkanı Adlıhan Dere 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle yayınladığı mesajında; “15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminin püskürtülmesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı tavrı, tüm vatandaşlarımızın istikrarı ve bu hain darbe girişimi karşısında sergilediği dik duruşu etkili olmuştur. Yüce milletimiz şanlı tarihinde olduğu gibi 15 Temmuz akşamı da destan yazarak Türkiye Cumhuriyeti’nin hain düşmanlarına unutulmayacak bir ders vermiştir. Demokrasi ve milli iradenin üstünlüğünü bütün dünyaya göstermiştir.” Dedi.

Esnaf ve sanatkarların, milli iradeyi hiçe sayan her türlü zorbalığa karşı duracağını ve canı pahasına ülkesine, devletine ve milletine sahip çıkacağını vurgulayan Adlıhan Dere mesajının devamında; “Esnaf ve sanatkarlarımız 15 Temmuz’da ezanımız dinmesin, bayrağımız inmesin ve vatanımız bölünmesin diye kepenkleri açarak fırsatçıların eline koz vermemiştir. Ahilik kültürü anlayışıyla her zaman devletin yanında olan esnaflarımız, demokrasi ve milli irade düşmanlarına bu kutsal topraklarda devletimizi ele geçirme fırsatını vermeyerek amaçlarına ulaşmasını engellemiştir.” İfadelerine yer verdi.  AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’ne kast edenlerin hain planlarını canını siper ederek karşı koyan şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.15 Temmuz’un isimsiz kahramanları bu millet sizi asla unutmayacak. Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerinin ruhu şad mekânları cennet olsun. Asil ve Yüce Türk Milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.