SON DAKİKA
Hava Durumu

AGD’ den dönem sonu etkinliği

Anadolu Gençlik Derneği Korkuteli Temsilciliği Hanımlar Komisyonu, yaz tatilinde beş hafta boyunca Yaz- Et kursları vermişti. Dün de sona eren kursların ardından dönem sonu etkinliği yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2017 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2017 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AGD’ den dönem sonu etkinliği

Dün öğleden sonra saat 14.00’de Korkuteli Belediye Düğün salonunda Anadolu Gençlik Derneği Hanımlar Komisyonu, dönem sonu etkinliği gerçekleştirdiler. Anadolu Gençlik Derneği Korkuteli Temsilciliği yaz tatilinde beş hafta boyunca çeşitli alanlarda öğrencilere eğitim verdiler. Bu eğitimlere katılan öğrenciler ile birlikte dün de dönem sonu etkinliği yapıldı. Etkinliğe öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli ve gazeteciler katıldı.  Etkinliğin başında açılış konuşması yapan , Anadolu Gençlik Derneği Hanımlar Komisyonu Başkanı Aslı Aslan “Hepiniz dönem sonu etkinliğimize hoş geldiniz.” Dedi.

“Kur’an-ı Kerim’in boş bıraktığı hiçbir yer yok”

Aslan “Beş hafta boyunca elimizden geldiğince Rabbim izin verdiği müddetçe çocuklarımıza eğitim verdik. Bu zaman çok uzun bir zaman değil ancak elimizden geleni yaptık. Hocalarımızdan ayrı ayrı Allah Razı olsun hepsi evini çocuğunu bırakıp geldiler. Sizlere de bize güvenip çocuklarınızı emanet ettiğiniz için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Ancak sizden ricam Kur’an-ı Kerim’in boş bıraktığı hiçbir yer yok. Hayatımızdan her alanında o var lütfen dinimizi camilere hapsetmeyelim.” Şeklinde konuştu. Kur’an Tilaveti ile başlayan etkinlik dualar, hadisler, ilahilerin ardından semazen ve sinevizyon gösterisi ile son buldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.