SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Gençliğin, yönetim ve yürütme kurulu belirlendi

AK Parti Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karakaş’ın, Ana Kademede görevlendirilmesinin ardından boşalan başkanlığa Hamdi Murat Urlu görevlendirilmişti. Son yapılan bilgilendirmede Gençlik Kolları Yönetimi ve Yürütme Kurulunun resmiyet kazandığı Başkan Urlu’nun atamasının da önümüzde ki günlerde resmiyet kazanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2019 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2019 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Gençliğin, yönetim ve yürütme kurulu belirlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Yönetimi geçtiğimiz haftalarda oluşturulmuştu. Ana Kademede görev alan isimlerden birisi Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karakaş oldu. Karakaş’ın, ana kademe de görevlendirilmesinin arından Gençlik Kolları Başkanlığına geçici görevlendirme ile Hamdi Murat Urlu getirilmişti. Yeni gençlik kolları yönetim kurulu ve yürütme kurulu görevlendirmesi geçtiğimiz günlerde resmiyet kazandı. Şu an geçici görevlendirme ile gençlik kolları başkanlığı görevini yürütmekte olan Başkan Urlu’nun atamasının da önümüzde ki günlerde resmiyet kazanacağı ifade edildi.

Asil yönetim kurulunu oluşturan isimler; Hamdi Murat Urlu, Ümit Kurtoğlu, Mustafa Tümben, Şükrü Sancaktar, Ünal Atmaca, Mehmet Sarı, Adem Yorulmaz, Adem Gürler, Mutlu Günal, Nuri Akten, İlhami Karakaş, Sadrettin Özgen, Ramazan Kıvrak, Simge Arslan, Abdulkadir Özokudan, Hamza Gedikoğlu, Oğuzhan Şevik, Muhammet Karakaş, Mutlu Tongal, Teslime Ilgar olarak açıklandı.

Gençlik Kollarının saha çalışmaları ve parti içi faaliyet raporlarını hazırladığı bilinen Gençlik Kolları Yürütme Kurulu listesinde görevlendirilen isimler ise şu şekilde;  Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ünal Atmaca, Teşkilat Başkanı Mehmet Sarı, Seçim İşleri Başkanı Ümit Kurtoğlu, Tanıtım ve Medya Başkanı Adem Yorulmaz, Sosyal Politikalar Başkanı İlhami Karakaş, Yerel Yönetimler Başkanı Ramazan Kıvrak, Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Tümben, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Sadrettin Özgen, Yeni Seçmen Başkanı Abdülkadir Özokudan, Üniversiteler Başkanı Adem Gürler, İlçe Sekreteri Teslime Ilgar olarak görevlendirme yapıldığı belirtildi. Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu’nun, resmi atamasının önümüzde ki günlerde genel merkez tarafından tebliğ edileceği ifade edildi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.