SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Kadınlar 2019’un ilk toplantısını gerçekleştirdi

Ak Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları 2019 yılı ilk olağan haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Samimiyetin ön planda tutulduğu toplantıda Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan Fatma Yaman’ın da katılım gösterdiği kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2019 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Kadınlar 2019’un ilk toplantısını gerçekleştirdi

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız Başkanlığında Ak Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Fatma Yaman’ın da katılımıyla haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Yeni yıl münasebeti ile değerlendirmelerde bulunulan toplantıda Birim Başkanları görev ve sorumluluk alanları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Fikir alışverişi yapılan toplantıya katılım ise her geçen gün artış göstermesi yeni üye sayısın da attığı ifadelerine de yer verildi.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız, “ Öncelikli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantının ve yeni girdiğimiz 2019 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet önce memleket diyoruz. Korkuteli Belediye Başkanı olacak isim kesinleşmiş gibi biz önümüzde hedef gösterilen yerel seçimler için çalışmalarımızı tüm hızıyla yapmaya devam ediyoruz” şeklinde değerlendirmelere yer verdi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.