SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Kadınlar Hoş geldin bebek diyor

AK Parti Korkuteli Kadın Kolları Teşkilatı Korkuteli’ nde yenidünyaya gelen bebekleri ziyaret edip, ailelere hayır dualarını iletiyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Kadınlar Hoş geldin bebek diyor

Ak Parti Kadın Kolları teşkilatı, mahallelerde yeni dünyaya gelen bebeklerin ailelerini ziyaret ediyorlar. Kadın Kolları Başkanı ve Partinin mahalledeki sorumluları tarafından yapılan bu ziyaretler, gönüllerde kalıcı izlerin oluşmasına  vesile oluyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız “ Hoş geldin bebek kampanyamız Büyükşehir Belediye'sinin başlattığı bir projedir tüm Antalya kadın kolları teşkilatlarında uygulanmaya başlamıştır pilot bölge olarak ilk dört ilçemiz bu projede yer almıştır.” Dedi.

Ziyaretler yeni doğan bölümünde devam edecek

Yıldız “ Daha sonrası Korkuteli de buna dahil edilmiştir şimdi 19 ilçede Bu proje kapsamına alınmıştır. Yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilip büyükşehir belediye başkanımız Menderes Türel'in selamını ileterek bebek çikolatamız ve hemşerilik beratı mızı kendilerine takdim ediyoruz. Biz bu projeye Kadir gecesinden bir gün önce müdahil olduk 7 aileye hoş geldin bebek projesi kapsamında gittik, bundan sonra hastane Yeni doğan bölümünde ziyaretlerimize devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.