SON DAKİKA
Hava Durumu

“Ak Parti 15 senedir her seçimi onların kafalarına geçiriyor”

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, geçtiğimiz günlerde CHP Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı ve Çetin Osman Budak’a yaptığı açıklama ile cevap verdi. “ Zaten biz 15 senedir her seçimi onların kafalarına geçiriyoruz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Ak Parti 15 senedir her seçimi onların kafalarına geçiriyor”

CHP Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu geçtiğimiz günlerde “ AKP’de çok büyük çatlak var. Hem Büyükşehir Belediyesini hem de ilçe belediyesini kazanırız “ demişti. Ardından hafta içinde ilçeye yapmış olduğu ziyaretler sırasında da Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak “ 2019 da değiştirmek istedikleri rejimi kafalarına geçireceğiz” açıklamasında bulunmuştu. Dün de AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran yaptığı basın açımlaması ile tüm bunlara cevap verdi. Yıldıran “Mehmet Küçükkavukçu “geçenlerde Ak parti’de çok büyük çatlak var bunu lehimize çevirip büyükşehir ve ilçe belediyesini alırız demişti. Buradan anlaşılıyor ki uzun yıllardır iktidar olamayan ve Korkuteli Belediyesini alamayan CHP, böyle bir şey olmadığı halde iktidar olmayı ya da yerel seçimlerde başarılı olmayı kendi politikalarına bağlayamıyor.” Dedi.

“ Kendi şahsi görüşüm ama yerel seçimlerde tek rakibimiz CHP”

Yıldıran “ Kendi çalışmalarından değil de kendilerinin de gücünü kabul ettiği Ak Parti’ nin güya karışıklık ya da başarısızlığına bağlamaktadırlar ki bu da onların ne kadar çaresizlik ve acziyet içerisinde olduğunu gösterir . Ak Parti gerek Türkiye genelinde gerekse ilçemizde kongre süreçlerini devam ettirerek gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir. Gerek 2019 başkanlık seçiminde ve gerekse 2019 daki yerel seçimlerde Korkuteli’ de 15 yıldır olduğu gibi zafere ulaşacaktır. Ama şunu da belirtmek isterim ki yerel seçimi biz kazanacağız ama bize en çok yaklaşacak olan ikinci parti de (bu benim kendi şahsi görüşüm ) CHP olacak diye düşünüyorum. Tek rakibimiz o gibi duruyor. 2019 daki başkanlık seçimi bir rejim değişikliği değil sistem değişikliğidir. CHP milletvekili Çetin Osman Budak 2019 da seçimi kafalarına geçireceğiz demiş, 15 senedir bütün seçimlerde yenilen sanki onlar değil de biziz. Zaten biz 15 senedir her seçimi onların kafalarına geçiriyoruz 2019’da da yine biz seçimi kafalarına geçireceğiz.” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.