SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti Çalışan Gazeteciler Günü'nde basınla buluştu

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Sancaktar ve ekibi, tüm gazetecilerin gününü kutlayarak meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti Çalışan Gazeteciler Günü'nde basınla buluştu

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde ilçemizdeki siyasiler, basın mensuplarını yalnız bırakmadı. Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitçi, İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  ilçedeki gazetecileri ağırladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Sancaktar ve ekibi, gazeteciliğin önemine dikkat çekerek basının sorunları ile güncel konular hakkında istişarelerde bulundu.

BASIN HALKIN BİLGİ KAYNAĞIDIR

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar “ Bu güzel ve anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Basın halkın bilgi kaynağıdır. Kamuoyunun bilgilendirilmesi hususunda kurmuş olduğunuz köprü, toplumun bilinçlendirilmesi açısından son derece kıymetli bir vazifedir. Toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan basın, bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan, aynı zamanda düşünce ve ifade özgürlüğünün de en etkili araçlarından biridir. Bu vesileyle, değerli basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Dedi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.