SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti’de 18’inci Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği Yapıldı

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı, AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte vefat eden teşkilat mensubu vefakâr partili yakınlarına taziye ziyaretlerinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2019 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2019 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti’de 18’inci Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği Yapıldı

AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte vefat eden teşkilat mensubu vefakâr partili yakınlarına taziye ziyaretlerinde bulundular. AK Parti’nin hizmetlerinin saymakla bitmeyeceğini vurgulayan Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar; “14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta partimiz, özgürlükler başta olmak üzere sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlattı. Partimizin 18. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Vefat eden teşkilat mensubu vefakâr partililere başsağlığı diliyoruz” dedi. Sancaktar, AK Parti’nin belirlediği hedefler doğrultusunda Türkiye’nin hızla ilerlediğini ve dünyada güç ve söz sahibi olduğunu belirtti. Başkan Sancaktar, 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

Minnet ve şükranlarımı sunuyorum

 “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti'nin, Türkiye’nin geleceğine dönük çok önemli adımların atıldığı 14 Ağustos 2001’den bu yana çağ atlatan yolculuğa başladığını ifade ederek,  “14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, özgürlükler başta olmak üzere sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 18’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi. AK Parti denilince milletin ortak hafızasında yatırımlar, yenilikler ve icraatların oluşturduğu hizmet destanlarının yer aldığına dikkati çeken İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, “Milletimizin emrinde, milletin hizmetkârı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.