SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti’de ikinci kez Yıldıran dönemi

Geçtiğimiz Pazar günü 6. Olağan ilçe kongresini gerçekleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli Teşkilatında beklenen oldu ve İlhami Yıldıran ikinci kez İlçe Başkanı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti’de ikinci kez Yıldıran dönemi

Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye genelinde ilçe kongrelerine başladı. Kumluca’ nın ardından geçtiğimiz Pazar günü, Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonunda 6. Olağan ilçe kongresi yapıldı. Kongreye katılım yoğundu tüm üyeler ve delegeler katıldı. Ayrıca Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Mustafa Köse, Gökcen Enç, İbrahim Yalçın’ın yanı sıra Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de kongreye katılanlar arasında idi. Öğleden sonra 16.00 da başlayan kongrede tek liste ve tek aday vardı. Kongre başlamanda önce Divan Heyeti oluşturuldu. Heyete;  Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ak Parti Antalya İl başkan yardımcısı ve Korkuteli İlçe Koordinatörü Cüneyt Doğan, Ak parti Korkuteli Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sadullah Bayar, Ak parti Korkuteli Kadın Kolları İlçe Başkanı Tülay Yıldız ve Ak parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karakaş, oy birliği ile seçilirken, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile kongreye  başlandı.

 “Bizi bu göreve tekrar layık gördüğünüz için teşekkür ederiz”

 

İlçe de toplam 425 delegesi bulunan Ak Parti de sadece 218 delege oy kullanırken, mevcut Başkan İlhami Yıldıran bu ayların 203’ni alarak tekrar ilçe Başkanı oldu. İkinci kez Ak Parti İlçe Başkanı olan İlhami Yıldıran “  Bizi bu göreve tekrar layık gördüğünüz için yönetim kurulum adına sizlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizde 7 Haziran 2015, 1 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan genel seçimlerinden ve 16 Nisan 2017 referandum seçiminden önce tüm mahalle gezileri yaparak ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları ile belirli bir program dahilinde gezilerek, partimiz politikaları ve hükümetimizce yapılan yatırımlar halkımıza elimizden geldiğince anlatılmıştır. Yapılan seçimlerde partimizce tüm sandıklarımıza sandık görevlisi ve müşahidi yazılarak hiçbir sandığımız boş bırakılmamıştır. Görevimiz süresince partili-partisiz ayrımı yapılmaksızın tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede davranılarak kendilerine yardımcı olunmuştur.” Dedi.

“Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin”

Yıldıran “ Bilindiği üzere ülkemiz 15 Temmuz 2016 tarihinde büyük bir felaketin eşiğinden dönmüştür. Bu başarısız hain darbe girişiminde 249 kişi şehit olmuş, 2 bin 196 kişi de yaralanmıştır. O gece tüm teşkilat olarak, parti binamızda derhal toplanarak gelişmeleri an ve an izledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emir ve talimatları doğrultusunda hareket ederek, demokrasi nöbetlerimizi eksiksiz olarak yerine getirdik. Korkuteli ilçe kongremizin, teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve bütün milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün yol arkadaşlarımızı muhabbetle Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu. Muammer Taş gibi Korkuteli’nin renkli siyasi simaları yeni yönetimde kendine yer bulamazken ilçe yönetimi ; Abdurrahman Gökce, Cemile Akdağ, Fazlı Cibi ,Hüseyin İyican ,İhsan Ersan,Kemal Sancaktar,Lütfü Yapıcı,Mahmut Esgün,Mehmet Fatih Okutan ,Mehmet Moğol ,Mustafa Ağaroğlu,Mustafa Develi,Mustafa Gencer,Nur Şahin,Ogün Taş ,Ömer Koca,Sefa Aydemir,Sezai Günal ,Veysel Yılmaz şeklinde.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.