SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti'de Yeni Yönetim Bekleniyor

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine hızlı bir şeklide başlayan İlhami Yıldıran'ın yeni yönetimi oluşturması merakla bekleniyor. Siyasi kulislerde Yıldıran'ın önceki yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendik cümlelerinin havayı değiştirmek için dile getirildiği iddia ediliyor

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2014 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2014 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti'de Yeni Yönetim Bekleniyor

 

YILDIRAN HAVAYI MI DEĞİŞTİRİYOR ?

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine hızlı bir şeklide başlayan İlhami Yıldıran'ın yeni yönetim için yapacağı liste siyasi kulislerde merakla bekleniyor. Yıldıran'ın Cumartesi günü yayınlanan "Partimizin "Sandığa sahip çıkıyoruz" projesi ile büyük başarılara imza attık.Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde de çalışmalarımıza projemiz kapsamında devam ediyoruz.Müşahitlerimizi belirleyip sandığa sahip çıkacağız.Pazartesi gününe kadar çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz" açıklamasının yönetim belirlenirken havayı değiştirmek için yapıldığı iddia edildi.

"Üç kez kez yenildik"

Bu hafta içersinde Korkuteli Ak Parti İlçe yönetiminin belirlenerek kamuoyuna açıklanacağı iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı. Kulislerde bazı partililerin bu kez farklı bir yönetim beklentisi içerisinde oldukları iddia edilerek               "Bu sürekli başkanı değişen ancak içeriği değişmeyen yönetimle üç seçim kaybettik.İlhami Bey bu kez öyle bir yönetim oluşturmalı ki gelecek dönemdeki seçimlerden galip çıkalım.Yoksa aynı isimlerin olması veya gölgelerinin devam etmesi halinde istediğimiz başarıyı hiçbir seçimde elde edemeyiz.Liste en kısa sürede Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde açıklanmalı" dedikleri ileri sürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.