SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti’den Aşure İkramı

AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı Muharrem Ayı münasebetiyle önceki gün Şehitler Anıtı'nda Aşure programı düzenledi. Gerçekleşen programda 10 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2022 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2022 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti’den Aşure İkramı

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve ilçe teşkilatı tarafından organize edilen Aşure Programına; Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, ilçedeki siyasi parti ilçe başkanları, STK Temsilcileri, Oda Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

SANCAKTAR’DAN TEŞEKKÜR

Aşure ikramı öncesinde Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, dua etti. İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, “Canım Korkuteli’m, Sevgili Hemşerilerim; Aşure programı için öncelikle teşkilatıma ve yol arkadaşlarıma böyle muhteşem bir organizasyonla sizlerle bizi bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Ve tabi ki de en çok siz kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugünkü gibi bizi hiç bir programımızda yalnız bırakmadığınız için sağ olun var olun.” dedi. Aşure etkinliğinde üye kayıt standı açan Ak Parti İlçe Teşkilatı, Gülsüm Ana olarak bilinen Gülsüm Kabadayı’yı üye yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.