SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti'den Her Üyeye Bir Fidan

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı üye kayıt çalışmalarını sürdürürken, “Her üye bir fidan” kampanyasıyla ormanları birlikte büyütmeyi hedefliyor. Bu kapsamda partiye üye olan her vatandaşa bir fidan hediye ediyor veya ormana fidan dikerek üye olan vatandaşın adına sertifika veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2020 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2020 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti'den Her Üyeye Bir Fidan

AK Parti  Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlıklarına verilen hedefler doğrultusunda, çalışmalarını sürdüren AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı üye kayıt çalışmalarına yeni bir projeyle, farklı bir boyut kazandırdı.  AK Parti’ye üye olan vatandaşlara, isterse bir fidan ya da fidanı ormana dikip sertifikasını veriyor.  Bu sayede “Daha Yeşil Bir Dünya’’ ve ‘’Daha Yaşanabilir Bir Dünya’’ amaçlarına katkı sağlamaları hedefleniyor. Proje ile ilgili AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, bilgilendirmede bulundu.

 

ORMANLARIMIZI BİRLİKTE BÜYÜTELİM

Sancaktar; “Sevgili Hemşerilerim; Her üye bir fidan diyerek başladığımız üye kayıt kampanyamızda, hem partimizi hem de ormanlarımızı birlikte büyütüyoruz. Yeni üye olan her dava arkadaşımıza isterse bir fidan veriyoruz, isterse de ormana dikip adına sertifika veriyoruz. Haydi, Korkuteli’m 2023 yolunda partimizi ve ormanlarımızı birlikte büyütelim. Memleketimin toprağına can, partime üye oluyorum kampanyasına tüm Korkutelili Hemşerilerimizi davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.