SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti Gazeteciler gününü kutladı

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan basın mensupları bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2020 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2020 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Parti Gazeteciler gününü kutladı

SANCAKTAR KALEM HEDİYE ETTİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde ilçemizdeki siyasiler, basın mensuplarını yalnız bırakmadı. Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi ilçedeki basın mensupları ile bir araya gelerek, basının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Sancaktar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına, basın mensuplarına isimlerinin yazılı olduğu kalem hediye etti.

 

BASIN BİZİM İÇİN HER ZAMAN DEĞERLİDİR

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, “Bugün burada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldik. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayarak, davetimize icabet ettiğiniz için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü basının, ifade özgürlüğünün, basın özgürlüğünün anayasal düzendeki önemini belirten bir gündür. Basın bizim için her zaman değerlidir, kıymetlidir.” Dedi.

 

SİYASETİN BİR AYAĞI DA BASINDIR

Sancaktar, “İlçemizde de bu denklemde hareket eden çalışan basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten işlerini en özverili biçimde yerine getiriyorlar. İlçemiz birçok ilçeye göre örnek bir ilçe. Korkuteli’de halkımızda basına destek veriyor. Güzel işler, güzel haberler, profesyonel işler çıkıyor. Bundan dolayı ben özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde çalışan basına çok teşekkür ediyorum. Fedakarlık bekleyen bir iş yapıyorsunuz. Bu nedenle basın mensupları yerine yol arkadaşlarım demek istiyorum. Biz bir yerde siyasi bir çalışma yapıyorsak, orada da basın var. Basınla beraber hareket ediyoruz. Siyasetin bir ayağı da basındır. Size de verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.