SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Korkuteli'nde Birlik Günü

AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde 1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesinde bayramlaşma programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2022 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2022 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AK Parti Korkuteli'nde Birlik Günü

 

AK PARTİ BAYRAMLAŞTI

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Korkuteli İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramında kalabalık ve coşkulu bir bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine; Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri; Mustafa Köse, Atay Uslu ve Kemal Çelik, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

BAYRAMIN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞADIK

İslam aleminin özlemle beklediği Kurban Bayramı’nın coşkusunu yaşadıklarını belirten AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar; “Korkuteli Çok Güzel, Bayramları Bir Başka Güzel İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş, Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Atay Uslu ve Kemal Çelik’in katılımlarıyla hemşerilerimizle bir araya geldik. Bayramın birlik, beraberlik ve bereketini hep birlikte yaşadık. Bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli dava Arkadaşlarımıza, Muhtarlarımıza, STK Temsilcilerimize ve tüm gönül dostlarımıza şahsım ve teşkilatım adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın İnşallah.” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.