SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Partili Taş’tan Korkuteli Ziyareti

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Ethem Taş, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün Korkuteli’nde ziyaretlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ak Partili Taş’tan Korkuteli Ziyareti

Partisinin 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Antalya'da 6. sıradan milletvekili adayı gösterilen Taş,  memleketi Korkuteli’de hemşerileriyle bir araya geldi. Taş, Ak Parti Korkuteli Seçim Koordinasyon ofisini, ilçe esnafını ve Çarşamba pazarında bulunan vatandaşları ziyaret etti. Ziyaret sırasında Taş’a önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşlik etti. Taş ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET

AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevini 5 yıl boyunca yaparak milletin sesi olduklarını ve şimdi de vekili olmak için yeniden yollara düştüklerini kaydeden Taş, "Biz Antalya sevdalısıyız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan, yorulmadan çalışacağız. Davamız hizmet, sevdamız millet. 7'den 70'e gönül köprüleri kurmaya, sorunları beraber aşmaya hazırız. " dedi. Bize 'Yapamazsınız' denilen ne varsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugün Türkiye yerli ve milli silahlarını üretiyor, milli gururumuz Togg'un başarısı ise tartışmasız. Vatandaşlarımız büyük bir teveccüh gösterdi ve yıl sonuna kadar 28 bin araç üretilmesi planlanıyor. Bu oldukça iddialı bir hedef." Dedi. Taş, tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da ekiplerle tam kadro sahada olduklarını, herkesi kucakladıklarını ve herkese kapılarının açık olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.